dobrý den, již několik let mám problémy při sexu. V současně době nemám žádného sexuálního partnera právě kvůli tomuto problému. při sexu zažívám první 3 - 5 minut velkou bolest, která ale po chvíli odezní, nicméně v tuto chvíli mě začne obtěžovat silní pocit chtění na malou a často i na velkou. tento pocit ze zhoršuje s rychlostí a intenzitou. kvůli nutnosti sebeovládání se musím hodně kontrolovat a někdy nejsem schopná ani styk dokončit buď kvůli bolesti nebo nepříjemným pocitům. toto se objevuje už od začátku mé sexuální aktivity a v době kdy jsem měla stálého partnera se bolest po čase zlepšila nicméně nepříjemné pocit jsou stále stejné. Co je se mnou špatně? děkuji.
1 odpověď
Dobrý den, doporučuji nejprve kontaktovat gynekologa a urologa, pokud bude vyšetření v pořádku, tak pak sexuologa a psychologa.Často bývá problém "v hlavě". Srdečně zdravím MUDr.Dutková
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.