Dobrý den, již delší dobu mám problém ze zády, ale jen když ležím na zádech na tvrdém povrchu a po delší době se mám zvednout. Začne mě hrozně bolet na levo jakoby těsně nad zadkem a mám pocit že se nedokážu zvednout. Jinak mě záda neboli. Co by to mohlo prosím být a jestli to mám nějak řešit? Děkuji
Dobrý den, je možné, že se Vám vleže na zádech záda blokují, nebo se díky této uvolněné poloze objevuje skrytá blokáda v zádech. S určitostí, kde je příčina mohu říci až v důsledku pohybového vyšetření na fyzioterapii. Bolest souvisí vždy se stejnou polohou, tedy se dle Vašich slov jeví jako mechanická. Zda bolesti řešit? To záleží na Vás, zda Vás bolest vleže a následné obtížné vstávání omezuje anebo ne.
S pozdravem,
3/blbá poste
1+2 jde diagnostikovatl
2/koupit novou/ ne lamely ale priýiny
Obdobné otázky
- Dobrý den, již 3 roky beru prášky, 1x denně tabletku zoloftu (100 mg) a při akutní úzkosti tabletku ataraxu. Občas dělám takovou věc, že když chci pít alkohol, den před a den po všechny prášky vynechám, abych na prášky nepila. Chci se zeptat na následky, jak moc mi to škodí, nebo jestli existuje jiný…
- Dobrý den, v roce 2018 v červenci, jsem si vyvrkla kotník (původně jsem si to myslela), v nemocnici řekli, že je vše v pořádku. Kotník jsem tedy jen šetřila, ledovala, ale bolest neustupovala. V srpnu 2018 jsem zašla k ortopedovi, který mi dal na zhruba 2,5 měsíce ortézu - Walkera, protože jsem měla…
- Dobrý den, již 5 týdnů mám ječné zrno.Po 5 dnech odezněl otok víčka. Byl jsem u doktora, předepsal mi mast Ophthalmo-Framykoin, ale od té doby se to nezlepšilo ani nezhoršilo. Min. 3x denně přikládám teplé obklady a dělám masáže očního víčka. Mám ještě vyčkat, nebo mám znovu navštívit lékaře? Děkuji
- Dobrý den. Byly mi po nehodě amputovány tři prsty na pravé noze. Palec a dva další. Nemám vůbec představu jak bude můj život vypadat dál. Co budu potřebovat ani jak budu fungovat
- Mám mužské menstruace mohou jít k urologie. Mám se koupit i ženské intimní vložky Always na partie.
- Dobrý den, občas nosím jednodenní kontaktní čočky. O víkendu jsem je poprvé zapomněla na noc vyndat. Ráno po vyndání jsem neměla oči zarudlé, ani jsem nepociťovala žádné svědění. Je přesto možné, že jsem si oči nějak výrazně poškodila?
- Dobrý den když mám trauma a nastane se nějaká situace tak se mi hodně klepe ruka, moc mi buší srdce a brečím dokonce mám chut zvracet. Víc se mi to zhoršuje někdy mám i tlak na hrudi. Měla bych jít doktorovi?
- Nevíte prosím, jestli co se může něco stát, když vás muž surově kopne mezi nohy a cítíte silnou bolest, nemůžete se tam ani dotknout a každý krok vám dělá problém? ????
- Dobrý den, je mi 48let ,mám krohnovu chorobu a vysoký krev.tlak,beru léky. Mám nepravidel.a silné perimeno-panralní krvácení.lékař doporučil HA.Beru Foxinette Neo první měsíc...přiklonil by jste se k nitroděl.tělísku, nebo ponechat tabletky? Bojím se rakoviny prsu i embolie-viz příbal.leták. Nekouřím.…
- Dobry den, chtela bych se zeptat jestli lecite syndrom sucheho oka ( ocni rozaceu) jinak nez jen umele slzy, steroidni kapky, Ikervis, autologni serum, plugy, teple obklady a masaze vicek, doxiciclin, protizanetliva dieta, IPL, Lipiflow ? Rezimova opatreni nelze na 100% dodrzovat kvuli praci, oci jsou…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: