Dobrý den, Již 3 měsíce mám zvětšenou uzlinu na krku, pod dolní čelistí. Obvodní lékař mi udělal 2x
Již 3 měsíce mám zvětšenou uzlinu na krku, pod dolní čelistí. Obvodní lékař mi udělal 2x odběr crp, krevní obraz, uz krku - vše v pořádku ( na uz jen zvětšení uzliny, okolí v pořádku,bez jiných patologií). Dále obvodní lékař více neřešil a mám to nechat být. Mohu se zeptat na Váš názor, čím by to mohlo být? Děkuji
Dobrý den, diagnostika byla opravdu podrobná a dostačující. "postižené" místo bych také mechanicky prsty nedráždil - protože i tak se uzlinka může zvětšovat. Podle toho co píšete, nejde o žádný problém.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, když jsem ukončil neschopenku v pátek ale o víkendu se mi stav zhoršil, je možné v pondělí znovu navázat na starou neschopenku? V pátek jsem marodil 14 dní. Děkuji
- Dobrý den, při jezení jídla se mi ulomila asi čtvrtina dolní stoličky. Ten zub měl jasný kaz. V můj údiv to nebolí, ale když jsem sáhl na to, co zbylo je to na dotek měkké. Nemám zubního lékaře, tudíž se chci zeptat, zda to vyžaduje pohotovost?
- Dobrý den, ráda bych znala Váš názor. Bolest hlavy, neustálá bolest žaludku, nevolnost. Pocit bolesti celého těla jako při nachlazení. Permanentní únava. Předem moc děkuji a přeji pěkný den.
- Dobrý den, již asi týden se cítím, tak nějak zvláštně, nesoustředěně, malátně a jako bych byl mimo. Nemám moc náladu cokoliv dělat a jsem vlastně bez nálady. Na druhou stranu funguji normálně. Samozřejmě se čtu různé informace na internetu. Takže na mě vyskakují derealizace, poruchy štítné žlázy a podoben.…
- Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli k povinné lékařské prohlídce seniora k řidičskému průkazu je předpisem dáno placené vyšetření u očního lékaře. Byla jsem na každoroční prevenci na očním, a tvrdily, že k vyšetření k řidičskému průkazu u praktického lékaře musím donést další dosti placené vyšetření…
- Dobrý den, již od základní školy mám problémy se čtením. Když čtu pro sebe (např. knížku) a nečtu nahlas, tak sice čtu pomalu, ale kromě rychlosti a sem tam přeskakováním slov/záměny slov, nemám problémy. Jakmile však mám číst nahlas nastává problém. Najednou se čtením mám problém. Zaměňuji slova, přeskakuji…
- Dobrý den,vezmu svůj problém od začátku. Již cca 14 dní mě trápí potíže s vyprazdňováním. Stolice je velice světlá, spíše do žluta a jsem stále nafouklá. Nyní ve středu jsem si dala dvě káva na lačný žaludek, uznávám, nebyl to úplně nejlepší nápad. Nejdříve mne začalo bolet břicho, posléze se bolest…
- Dobrý den, bolí mě ruka v lokti z vnější strany. V klidu to většinou nebolí jen při pohybu než se loket rozhýbe. A někdy to bolí při natažení ruky a uchopení čehokoli. Ruka je bez otoků, zarudnutí a ani není nikde teplejší. Teplo pomáhá v chladu ruka ztuhne a bolí. Děkuji za odpověď
- Dobrý den. Mám pocit že potřebuji psychologickou pomoc. Poslední dobou mívám depresivní stavy, ty mi eskalují a nemyslím si že zvládnu vysokoškolské studium bez pomoci. Nabíráte momentálně pacienty? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
- Dobrý den.Čím preventivně promazávat zhojený bércový vřed na noze?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: