Dobry den. Je v poradku ze kdyz strikam sperma tak mam v penisu krece? Je mi 14 let.
Dobrý den, výstřik spermatu tzv. ejakulace je reflexní záležitost doprovázená určitými specifickými pocity.
Křeč, jako taková mezi ně nepatří. Pokud se tato situace bude opakovat, kontaktujte sexuologa, ev. urologa.
Dr. Poduška
Dr. Poduška
Obdobné otázky
- Dobrý den. Nachází se běžně pod kůží zespod paže (triceps, biceps), v podpaží, na nohou u třísel, zespod čelisti takové malinké tvrdší bulky, kterých je v těchto místech mnoho, nijak nebolí. Je to běžná záležitost? Mockrát děkuji za odpověď.
- Mám problém tvoří se mi akné po celém těle delší dobu i na intimních místech .Ale stydím se stim někam jít.
- Před více jak týdnem jsem začala dělat servírku. Zprva mi otekly prsty na nohách a udělaly se na nich puchýře, bylo to velmi bolestivé, při každém kroku jsem chtěla brečet od bolesti. Později k tomu, až už to bylo lepší, mě začaly bolet kolena z vnitřní strany, začalo to u pravého kolena, které jsem…
- Dobrý den, četl jsem, že schizofrenie nastane, když je psychicky slabší jedinec vystavován nadměrné psychické zátěži a stresu. Já jsem docela psychicky labilní a navíc se chci hlásit na medicínu. Takže vůbec nevím co teď, nedá se tomu nějak předejít? Děkuji moc..
- Dobry den, je mi 11 let a na prave ruce (na palci) se mi na nehet dole jako "zcervenal" radsi poslu foto.
- Dobrý den, myslím, že trpím psycopatií a sociopatií. k JIstotě mě dovede jen psycholog nebo se oproblému mohu svěřit i svému praktickému lékaři nebo jak to lze diagnostikovat na100%?
- Dobrý den , trápí mě nízký tep v klidu kolem 48/min citim se v pořádku az na občasne zachveni nebo bušení srdce ( ekg bylo v pořádku Echo také tyto testy byly před par měsíci při tepu asi 60/min. Nižší hormon štítné žlázy ale ještě v normě)Je mi 25 let 80kg 187cm kdysi jsem sportoval ted dva roky sportuju…
- Dobrý den, je mi 14let a jsem holka. Už delší dobu mě trápí můj mocak, většinou v nevhodnou chvíli, třeba když jsem s kámošema venku, ale někdy, když se chystám spát. Jde o to, že když jsem na záchodě na malé a sotva vstanu, tak potřebuju curat zase, je to hrozně nepříjemné, někdy na to nemyslím a přestane…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: