Dobrý den, je to cca měsíc co mi začalo loupat nebo něco přeskakovat v dolní části zad. Dlouhodobě
je to cca měsíc co mi začalo loupat nebo něco přeskakovat v dolní části zad. Dlouhodobě trpím na bolesti, někdy je to lepší a někdy zase horší. Mám celkem fyzicky náročné povolání a předpokládám, že to může být z toho. Jen s tím loupáním jsem se ještě nesetkala. Nebolí to, ale ty zvuky jsou nepříjemné. Nevíte prosím čím by to mohlo být? Děkuji
Dobrý den, mohou to dělat i svaly nebo tam praskají plynové bubliny, říká se tomu kavitace.. proto to praskání. toto u nás řešíme, doporučuji navštívit odborníka než se vám záda seknou.