Dobrý den, je mi 33 let. Asi před měsícem jsem si objevila bulku vepředu na krku. Je to těsně pod ohryzkem. Bulka je pravidelná, taková kulička asi 1 cm v průměru, dá se s ní snadno pohybovat, nezvětšuje se ani nezmenšuje a nebolí.
Nic jiného mi není, jsem občas unavená, ale mám malé miminko, ke kterému v noci často vstávám, ale když se trochu vyspím, tak unavená nejsem.
Jsem objednaná ke svému praktickému lékaři za týden na preventivní prohlídku, tak to tam spolu prokonzultujeme.
Jen bych se chtěla zeptat, co by to mohlo být. Na internetu už jsem přestala hledat, protože to mě akorát děsí...
Děkuji moc.
Děkuji moc.
Dobrý den, opravdu nehledejte nic na internetu a zajděte k praktickému lékaři. Pokud se dál s kuličkou v podkoží pohybovat, může jít o podkožní nahromadění tuku a vaziva. To už se dá zjistit z vašeho vyšetření v ordinaci praktického lékaře. Pokud bude třeba lékař si doplní i ultrazvuk krku, aby zjistil povahu kuličky a kde se nachází. Přeji klidné letní dny