Dobry den , hledam pro manzela Madarsky ci Anglicky mluviciho praktickeho lekare z Hradce Kralove.
Dobry den ,
Dekuji
Dekuji
informujte se v rámci Okresního sdružení České lékařské komory případně na příslušné zdravotní pojišťovně, u níž má manžel sjednané zdravotní pojištění.
Obdobné otázky
- Dobrý den, jak nejlépe pečovat o atopickou pokožku půlročního dítěte? Dostali jsme kortikoidovou mast a doporučení na volně prodejné krémy z lékárny. Doporučuje te nasadit nějakou dietu pro matku (dítě je stále téměř plně kojeno). Děkuji.
- Dobrý den,pravděpodobně jsem si poškodila dlaně od přípravku na čištění trouby značky R-clean Over. Bolestivé červené fleky po celých dlaních. Můžete mi poradit nějakou mast nebo krém.Predem děkuji za odpověď. S pozdravem
- dobrý den, chtěla bych odstranit krční mandle Vaší metodou (plazmou), je mi 64 let a na klasickou operaci fakt nechci. Mám jednu mandli velikou - jakoby roztřepenou - stále čepy apod. Jak mám postupovat ? Děkuji
- Dobrý den, po 2 týdnech skončené menstruace jsem začala znovu krvácet. Nejprve to bylo lehké špinění, dnes je to 7. den a krvácení je spíš stále silnější. Beru rok antikoncepci Triquilar, žádný prášek jsem nevynechala a těhotenský test byl negativní. Na vyšetření se mi pochopitelně moc nechce za téhle…
- Dobrý den, prosím Vás, může jednorázové užití Neurolu 1 mg nebo Rivotrilu 0,5 mg (oba léky ze skupiny benzodiazepinů) před urodynamickým vyšetřením ovlivnit výsledky tohoto vyšetření? Moc děkuji za odpověď!
- Dobrý den, uz delsi dobu mam tuseni ze bych mohla mit rakovinu a bojim se o tom nekomu zminit i za lekarem se bojim. Jak s timto bojuji delsi dobu, tak zacinam mit psychicke problemy. Prosim poradte mi, dekuji.
- Dobrý den včera když sem plakala opuchly mi oci. Než mi to úplně splašili za sem se namalovala trochu a šla ven když sme se vrátily myslela sem že mám ječmene zrno tak sem to nechala být odmalovala se a šla spát dneska se vzbudím a obě oči mě bolí ve vnějším koutku oka a jedno oko mám úplně oteklé
- DObry den, čekáme jednovajecne dvojčata, vypadá to na jednu placentu. Chtěla bych se zeptat zda je možná redukce jednoho lodi v takovém případě? Moc dekuji
- Kde v Tabore najdu lekare ktery provozuje Elektroakupunkturu ?
- Dobrý den, Jsem v 10tt a dnes ráno jsem se probudila a šla jsem na záchod na malou a jak jsem se vratila do poslete strašně mě začalo pálet v místě močového měchýře. Když lezím pořád to pálí. Co mám prosím Vás dělat? Děkuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: