Dobrý den. Dostala jsem v pátek ráno menstruaci, poměrně silné krvácení. Večer se k tomu pridaly šílené bolesti břicha a tlak na konečník. Jela jsem tedy na pohotovost. Z gynekologickeho hlediska je prý vše v pořádku. Bolesti přetrvávají. Mela jsem i hnědý povlak na jazyku. Ten tedy ode dnešního rána mizí a bolesti už také nejsou tak silné. Na pohmat me to hodně bolí v podbřišku a v okolí žaludku. Průjem ani zvracení me netrapi, pouze ty bolesti a nechuť k jídlu. Děkuji za odpověď.

1 odpověď

Bolesti břicha náhle vzniklé jsou jednoznačně důvodem ke kompletnímu vyšetření- anamneza, vyšetření břicha, UZ břicha ev. další. Zde bych na vyšetření online nespoléhala L

MUDr. Marie Ládová

MUDr. Marie Ládová

internista

České Budějovice

Objednat návštěvu

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.