Dobrý den, dostala jsem Doxyhexal 200 a paní dokotorka mi neřekla, jestli mohu používat i něco na snížení horečky (paralen, Coldrex)
Děkuji
Děkuji
Dobrý den, pokud máte i teplotu nad 38stC můžete si vzít na snížení horečky Paralen nebo Coldrex. S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobry den, prosim o radu jak postupovat. Koncem zari jsem byl na extrakci zubu moudrosti v CA, s hospitalizaci. Jeden ze zubu byl ulozen velmi hluboko. Po operaci jsem mel znecitlivelou pravou cast spodniho rtu, toto uz se mi vyrazne zlepsilo, beru B-komplex, dva tydny a pak dva tydny vynecham. V poslednich…
- Lze předejít střevní chřipce, když se projeví do 3 dnů? (Podle toho, jak se projevuje v rodině a jaká je inkubační doba) Můžu udělat něco víc, než jen brát probiotika?
- Dobrý den jsem asi 2mesice po očkováni na covid 19 a teďme začalo bolet rameno je to tupá bolest a vystřeluje až do celé ruky má to s tím souvistlost děkuji za odpověd
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat - momentálně jsem v dočasné pracovní neschopnosti, avšak dnešním dnem jsem chtěla neschopenku ukončit (můj lékař má ale dovolenou, o které jsem nevěděla, nebyla nikde dříve uvedena a nemá za sebe ani zástup). V pondělí jsem ale chtěla už jít do práce, a tak teď moc nevím,…
- Dobrý den, ráda bych věděla, zda předepsání poukazu na chodítko od lékaře má nějaký vliv na odebrání řidičského poukazu. Lékař mému otci sdělil, že je možné jedno nebo druhé a musí si sám vybrat zda ŘP nedbo chodítko. Děkuji
- Dobrý den, zjistili mi sníženou funkci štítné žlázy a začala jsem brát Letrox. Po třech měsících jsem byla na odběru, a výsledky vyšly v pořádku. Chci se zeptat, jestli se Letrox používá celoživotně nebo dočasně? Děkuji.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat,dostala jsem od obvodní doktorky v pondělí antibiotika na 3 dny. Dnes jsem byla na ORL a dostala jsem další,mohu je vzít dnes a nebo až v pondělí,protože mi v lékárně řekli,že v těle jsou týden.
- Dobrý den. Jsem kuřák a začal jsem si všímat, že mi začínají žloutnout prsty. Chci se zeptat, jak žluté fleky odstranit jinak než přestat kouřit. Předem děkuji za odpověď.
- Dobrý den, od července mě trápily po celém těle. Někdy jsem sei díky tiku pohla,někdy byli silnější, někdy slabší. Dle mě je umocňoval kofein a alkohol.Tiky byli neviditelné, nebo alespoň trvali tak sekundu, pokaždé na jiném místě, prakticky jsem neměla šanci je zaznamenat. Tiky se objevovali spise když…
- Dobrý den, výsledek krve CKD-EPI 0,83 ml/s/1,73 m co to znamená děkuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: