Dobrý den Chtela bychom se zeptat. Je mi 24let neco pres 2 roky trpím panickou poruchou a agorafobii. Nyni se léčím na antidepresiv Lamictal 25mg a Zoloft který beru 4.mesic teď pred 14 dni jsem zvysila z 50 na 100 mg, první 5 dni od navyseni bylo uzasne rikala sem si, že t jsem zase ja, ale potom nastal nejaky zvrat a zase se mi stav zhorsil, trvá to asi tyden tu 100 mg beru tedy 14 den +/-. Tak se chci zeptat zda se to srovna a bude to lepší? Jinak chodim i na KBT skupinu. Dekuji a preji hezky den

1 odpověď

Dobrý den! Nástup účinku antidepresiv je 2-3 týdny, někdy až 4 týdny. V tomto případě léky vnímám jako podpůrnou terapii, velmi přínosné jsou psychoterapie. Velmi vás chválím za KBT terapii. Nevím, zda je však tato skupina zaměřena přímo na Vaše potíže.

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.