1 Počet odpovědí:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Před nedávnem jsem měla předepsané atb na nosní dutiny a zahleneni a atb mi pomohli ale od té doby se mi furt vrací škrabani v krku se zvýšenou teplotou. Vždy je mi pár dní dobře a pak mě začne škrabat v krku a takhle furt dokola a hleny tedy vykaslavam celou dobu už co jsem i brala atb…čím by to prosím mohlo být, že se mi to furt takhle vrací..doplňky stravy na imunitu beru už dlouhodobě
Děkuji
MUDr. František Rolínek
Praktický lékař
Brno
Dobrý den, Vaše sliznice nejsou zcela v pořádku a ještě se nedostaly z předchozích infekcí - někdy se to opakuje jako nyní při epidemii několika virů najednou. Doporučuji popíjení bylinných čajů proti zánětu - heřmánek, šalvěj, zvlhčování nosních a ústních sliznic vhodnými spreji. Dostatek vitamínů, spánku, kvalitní jídlo. Stres a kontakt s nemocnými lidmi pak často vedou opakování potíží, kde (vzhledem k charakteru) nepomůže opakovaná atb léčba - často imunitu spíše ve výsledku zhorší.
S pozdravem

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.