Dobry den, chtela bych se zeptat jestli lecite syndrom sucheho oka ( ocni rozaceu) jinak nez jen um
Dobry den,
chtela bych se zeptat jestli lecite syndrom sucheho oka ( ocni rozaceu) jinak nez jen umele slzy, steroidni kapky, Ikervis, autologni serum, plugy, teple obklady a masaze vicek, doxiciclin, protizanetliva dieta, IPL, Lipiflow ? Rezimova opatreni nelze na 100% dodrzovat kvuli praci, oci jsou neustale podrazdene v agonizujici bolesti. Nic mi nepomohlo.Souviseji s tim i psychicke potize agrese, deprese, sebevrazedne myslenky. Nevim co dal? Dekuji, pokud alespon projevite snahu odpovedi.
Dobrý den, v případě , že se nedaří Vaše potíže zvládat léčbou, jak píšete, a je narušena již i psychika, navštivte prosím psychiatra, aby Vám poradil, jak s Vaším stresem
z nemoci bojovat. V případech, kdy veškerá léčba syndromu suchého oka selhává, nutno se zamyslet nad organizací svého života včetně pracovního života a učinit taková režimová opatření, aby život mohl být pro Vás snesitelný a příjemný. Rovněž je nutno podstoupit interní /revmatologické/ vyšetření, protože syndrom suchého oka může souviset s celkovým onemocněním.
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se provádí i testy alergii na různé potraviny, a pokud ano tak kolik takový test stojí a kde si ho mohu nechat udělat. Děkuji
- Máme doma tchána 83 let, ležícího, má krev v moči, už asi 1 týden, dostal kanavit a dnes mu nasadila doktorka nějaké antibiotika, tchýně neřekla doktorce, že zežloutl, Už 3. den/,nevím co bych teď mohla udělat pro to, jestli to vymizí, z čeho by to mohlo být, otázek by bylo asi mnoho, je zesláblý
- Dobrý den ,a mám ještě poslední dotaz ,už od 14 let mi začíná chlupatět tělo ,převážně hrudník ,ruce,nohy ,ale normálně jsem vyrostl za tu dobu nějakých pár cm nahoru ,myslíte si že je to znamení že se mi pomalu zpomaluje růst ? ,předem děkuji moc krát za odpoved.
- Dobrý den, otec je po resekci tenkého střeva, bylo mi vzato 60cm, dodržuje bezlepkovou šetřící dietu a chodí každý den vícekrát na záchod má většinou řídkou stolici, ale od včera se mu nechce a nejde to, je to možné?? Předem děkuji za odpověď.
- Dobrý den, otec je po resekci tenkého střeva, bylo mu vzato 60 cm, stolici měl řídkou a častou, každý den, ale od včera se mu nechce a nejde na záchod, chci se jen zeptat zda je to možné, předem děkuji za odpověď
- Dobrý den. Omylem jsem koupila rybí olej Morolers 50 +. Můžu dát 4 létemu dítěti? Neublíží mu to? Děkuji za odpověď.
- Je mi 43 let a mám předčasnou menopauzu,lékařka nasadila léčbu kombinaci Estrofemu a Duphastonu. Po přečtení rizik hodně váhám zda s léčbou začít. Je tato léčba v pořádku nebo mám lékařku požádat o jinou možnost, popř.o jakou. Děkuji
- Dobrý den,jsem po vyšetření magnetické rezonance,kde mám tohleto napsané: počínající osteochondróza L5-S1 s objemnou extrúziou disku paramediálně až subartikulárně vlevo,s vyplněním laterálního recesu,konpresiou odstupu kořene S1,bez sekvestra.Incipientná lumbálna spondylartróza.Prosím o vysvětlení…
- Dobrý den, může si člověk namoct krk(tedy v místě důlků nad hrudní kosti) z častého až ,, nuceného" zívání (po plicní embolii jsem často zivala, někdy to šlo až na potřetí, prý to je ,,psychické ujištění"že plíce fungují.) Vyšetření u kardiologa(echo, EKG, tlak,saturace i krevní testy )v pořádku. Děkuji Katka
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: