1 Počet odpovědí:
Dobrý den chtěl bych se zeptat v neděli 29 května 2022 jsem večer snědl KFC hodinu na to mi bylo velice špatně klepaly se mi nohy i ruce a rychle mi bušilo srdce až ve středu 1 června jste měl řídkou stolici a jednou jsem zvracel ale jen málo v pátek 3 června jsem šel na pohotovost do nemocnice že mi buší pořád srdce a Bubla mi v břiše v nemocnici mi udělali testy na srdce srdce Prý mám v pořádku ale Mám nepravidelný puls a zrychlený pulz ale to už je teď v pořádku Spíš mě trápí do teď že můžu být jenom v posteli když se zvednu a půjdu se někam projít tak mi pod levými žebry v místě žaludku a Sleziny začne bublat a taková tupá bolest jít zpátky domů abych si lehl protože se to nedá vydržet potravu normálně přijímám bohužel čekám na to až mi nějaký doktor vezme protože žiji v Anglii mohla by si mohli byste mi prosím někdo poradit co by to mohlo být kdo teď mi extrémně Bubla okolo pupku a pod levými žebry
MUDr. František Rolínek
Praktický lékař
Brno
Dobrý den. Při jídle, které Vám "nesedlo" jsou tyto potíže časté. Je nutné počkat, až se zažívací trakt vyčistí (stolicí, často také v počátku vyzvracením jídla), pokud by šlo o infekci - často se zklidní samo od sebe. Dbejte na příjem tekutin i s minerály (nesycené vody, bez CO2), přidejte do dietního jídla vlákninu a vyzkoušejte volně prodejný lék typu Smecta, Tasectan Duo a Endiaron (prodejné v Česku, obdobu ve VB dle účinné látky v léku také koupíte). Pokud nedojde zlepšení, bude nutné vyhledat lékaře.
S pozdravem

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.