Dobry den chtel bych se zeptat na diagnozu.V sobotu jsem 4 hodiny pracoval na slunci, pote odehran fotbalovy zapas celych 90 minut.celkoveporad citim unavu a uz treti noc mam zimnici.Bez teplot!muzete mi prosim poradit co by to mohlo byt?
Dobrý den, taková námaha a délka pobytu na slunci s (možná) sníženým příjmem tekutin a minerálů může vést k dehydrataci a celkové únavě svalů - odpočívejte, pijte minerálky a při teplotě vyšší než 38 stC můžete vzít Paralen tbl. Pokud se s něčím již léčíte, užijte svou chronickou medikaci. S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobry vecer,mohu uzit sinupret akut tablety po expiraci 10 mesicu?Je mi 52 s uzivam egilok a lipertance.Dekuji.
- Dobrý den , momentálně jsem bez zubaře, scháním 3 roky, a nikde nepřibírají, chtěla jsem se zeptat zda mě vezmou na dentální higienu bez doporučení od lekáře?
- Dobrý den . Chci se zeptat již půl roku necítím chuťově nerozpoznam jídla. Kovid jsem neměla.Polipy nemám. Léčim alergickou rýmu. Už nevím co s tím. Děkuji .
- Hi I need health certificate for driving, but I don't know what kind doctor i need for appointment
- Potřebuji pomoc, mně blízká osoba se trápí psychickými problémy, které pramení už z dětství (šikana), momentálně se jí rozchází rodiče, bodyshaming od útlého věku, není sebevědomá, ubližuje si sama sobě a přemýšlela o sebevraždě, odmítá si dojít za psychologem a já, protože ji mám ráda, už vůbec situaci…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v lékařské zprávě mám napsanou abrupci ventrální hrany intermed článku, zajímalo by mne, za kolik bodů je tento úraz hodnocen u pojišťoven? Moc děkuji.
- Dobrý den, poslední půl rok se mi jednou za měsíč stává, že se mi začne z minuty na minutu zhoršovat zrak a následně příjde velká bolest hlavy, musím to vyležet třeba 2 dny, poté je všechno v pořádku a zhruba za měsíc to příjde znova. Čím to může být?
- Dobrý den, od raneho detstvi (5let) mne trapi neschopnost pozrit maso jinak nez v mlete podobe (napr.:mlete maso na vsechny zpusoby, salamy, parky, uzeniny).Dela mi problem jist maso kvuli jeho "nitkovite" strukture. Nejsem schopna pozrit steaky, veprovou panenku,vadi mi i maso v polevce.Problem se strukturou…
- Dobrý den, nevím jak dlouho mám tento problém.Ale je mi 18 let a mám víkendovou brigádu. Když mám ranní směnu musím vstávat ve 4 hodiny ráno. Na ranní směně je mi obvykle špatně, avšak jak mile dojdu domů a vyprázdním se je mi obvykle dobře. Ovšem jednou tak za měsíc, či dva mi tato "ranní" nevolnost…
- Dobrý den Na CT mi bylo zjištěno lumbo aortálně vícečetné ovalné lymf.uzliny příčně hraniční vel.11.mm Chtěla bych poprosit o vysvětlení. A také flebolity v make panvi.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: