1 Počet odpovědí:
Dobry den. Chtel bych se informovat -je mi 41 let, alkohol, cigerety bezne jako kazdy druhy, nekdy vubec, nekdy se sezeni protahlo, ale nikdy s priznsky, ze bych byl nervni, nervozni..nebyl problem 3 tydny uplne minimum, pak tri tydny trosku "rozjezd". Vzdy jsem slychaval, cetl, ze kdyby alkoholismus...clovek uz pije od rana, nemuze bez toho byt. Ja mam opacny problem. Cca 2 mesice zpet, co se tyce tvrdeho alkoholu, nekdy jeden panak, nekdy se stacilo na sklo s obsahem jen podivat a uz se mi stahovalo hrdlo a zvedal zaludek. Pivo...kdyz , si sednu, dam si cca 3/4 piva ale u toho 3 , nekdy 4 klspka, nechut, blokace polknout. V ten cas cca 2 mesice zpet s timhle prisla ruku v ruce i nechut k sexu, abych vyhovel partnerce , je to dost velke premahani. Cigerety...jak jsem snizil alkohol na minimum, vuci nechuti, tak s tim sla dolu i chut k cegertam , poznamenavam, ze kourim jen k pivu, vinu. Jinak ne, ale i tohle male mnozstvi se stahlo na minimum - stejna nechut, po chvili piti, stejne tak koureni. Kde muze byt problem...sxualne neaktivni ve 41 letech, mi prijde jako velky prestrel....Dekuji.

Honza
MUDr. František Rolínek
Praktický lékař
Brno
Dobrý den, bez alkoholu a cigaret se v životě zcela jistě obejdete...
Možná, jestli nemáte úzkosti či deprese..... Nelze z vašeho dotazu více zjistit. Řeším může být vyšetření u praktického lékaře - domluvte se s ním. S pozdravem

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.