Dobrý den.
Dobrý den bylo by možné se objednat co nejdříve? Mám pozitivní těhotensky test ale ještě nejsme u žádného gynekologa děkuji pěkný den s pozdravem
1 odpověď
Dobrý den, měla jsem dovolenou a tak jsem Vám nemohla odpovědět dříve. V ordinaci mám registrovaných spousty pacientek a tudíž kolem dovolené je problém najít volné místo.Pokud se nerozhodnete pro jiného gynekologa,který např. nemá tak "plnou " ordinaci, můžete se dostavit v úterý např. kol 14 hod. k vyšetření a registraci. Prosím potvrďte ev. termín na mailu ,který najdete na našich webových stránkách. Prosím uveďte jméno a ročník narození a typ pojišťovny. Dále si prosím prohlédněte webové stránky, kde najdete v rubrice nabízená péče - formulář pro novou pacientku "Dotazník",který si již můžete předem vyplnit. Hezký den Marcela Plšková
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.