Dobrý den, 12.6.jsem byla na laparoskopicke operaci slepého střeva. Od 3.7.jedu na dovolenou do lázn
12.6.jsem byla na laparoskopicke operaci slepého střeva. Od 3.7.jedu na dovolenou do lázní. Chtěla bych se zeptat jestli v té době již můžu navštěvovat wellnes procedury, popř.saunu a bazén. Na jedné jizve mám stále trošku větší strup a při dotyku mírně poboliva.
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, na procedury do lázní byste již měla mít zahojené rány po operaci na břiše zcela - tak aby jizvy byly pevné a nebyla porušena jejich celistvost. Aby se přes kůži nemohla dostat infekce. Od samotné operace je to již dlouho, pokud jste tedy neměla nějaké místní komplikace při hojení, tak už by v lázních neměl být v tomto problém
S pozdravem
S pozdravem