Dobrý den, 12.6.jsem byla na laparoskopicke operaci slepého střeva. Od 3.7.jedu na dovolenou do lázn
12.6.jsem byla na laparoskopicke operaci slepého střeva. Od 3.7.jedu na dovolenou do lázní. Chtěla bych se zeptat jestli v té době již můžu navštěvovat wellnes procedury, popř.saunu a bazén. Na jedné jizve mám stále trošku větší strup a při dotyku mírně poboliva.
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, na procedury do lázní byste již měla mít zahojené rány po operaci na břiše zcela - tak aby jizvy byly pevné a nebyla porušena jejich celistvost. Aby se přes kůži nemohla dostat infekce. Od samotné operace je to již dlouho, pokud jste tedy neměla nějaké místní komplikace při hojení, tak už by v lázních neměl být v tomto problém
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den Poslední měsíc jsem na sobě zpozoroval, že se mi přestalo potit levé podpaží. Každý den mám pod pravým podpažím na triku klasický vypocený "koláč" a levé podpaží téměř suché. Nevíte, čím by to mohlo být? Deodorant používám již mnoho let stejný a podpaží si holím celé roky také stejně často.…
- Dobrý den, asi před pěti lety sem podělal cerný kašel a rok poté inf.mononukleosu.. Od té doby sem skoro každé tři měsíce na antibiotikách s chřipkou nebo angínou.. letos už po 4té.. Dá se udělat nějaké vyšetření celého těla jestli je vše v pořádku? Rád bych zjistil nějaký původ.. změnil sem 2x praktického…
- Dobrý den. Chtěla bych se poradit zda mám jít za doktorem. Před třemi týdny jsem upadla na dlaždicích přímo na koleno. Tak jakoby že jsem spadla na bok a přímo na koleno. V první chvíli mě koleno velmi bolelo, ale hned jsem se zvedla. Po několika minutách jsem koleno rozchodila a skoro nebolelo. Na…
- Dobrý den chtěl bych se zeptat zda na vystrihnutý nehet lze použít i betadine mast? Zda to ještě nezhorší
- Dobrý den, léčím se s boreliozou antibiotiky duomox. Předepsána mi byla na 14 dní. Po 9 dnech jsem dostal kožní alergickou reakci. Po telefonické a následně mailové komunikaci se svým praktickým lékařem mi byla antibiotika vysazena a nahrazena doxycyklinem, který mám brát ješte dalších 7 dní. Jelikož…
- Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli po plastice nehtového valu se již zarůstání nehtu nemůže vrátit? Případně na kolik procent? A jak léčit palec po plastice nehtového valu.dekuji za odpověď
- Dobrý den chtěl bych se zeptat byl jsem v nemocnici a mám špatně zastrihlej nehet u palce no a mel jsem tam tvrdou kůži a teď když sem si ji odelal tak vidím takovej Vacek a když se třeba trochu bouchnu do tého palce tak mi začne lehtat a pak mi to začne krvácet
- Chtěl bych se zeptat. Již asi 3 roky mě trápí zarůstající nehty na nohou. Letos jsem byl už dvakrát na vystrihnutí. Chci zeptat zda by nepomohla už plastika?
- Dobrý den. O víkendu jsme se skautským oddílem měli výlet do přírody. Několik z nás se napilo vody ze studánky. Každý kdo tak učinil má dnes horečku, zvrací a průjem. Smím se prosím zeptat o co by mohlo jít? Případně jak moc je třeba toto řešit? U většiny se projevy postupně zlepšují.
- Bolí mě celé předloktí při pohybu s ním. Bolest přetrvává zhruba 4 dny. Namáhavou práci jsem nevykonávala. Je to opravdu nepříjemné, ale nechci hned běžet na pohotovost. Aby to nebyla jen nějaká prkotina. Předem děkuji za odpověď.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: