Dobrý de, psal jsem před 14 dni a bez reakce, tak píši znovu. Dobrý den, ptám se za mamku Zajím
Dobrý de, psal jsem před 14 dni a bez reakce, tak píši znovu.
Dobrý den, ptám se za mamku
Zajímalo by mě, jak je to s předepisováním léků praktickým lékařem?
Jedná o to že léky od kardiologa nemůže předepsat praktický lékař. Přitom doteď psal praktický lékař všechny léky.
Kardiolog řekne, že má předepisovat praktický lékař, ten zase řekne že je to prý zakázano a má to předepisovat kardiak. Jak to tedy je? S takovou když to nechce nikdo napsat tak rovnou nemusí nic brát
Léky:
- Amicloton, Rivocor, Piramil, Rosucard, Stacyl, Verospiron
Děkuji
S pozdravem
Petr P.
PS.: Rád bych pokud možno více odpovědí, děkuji
Dobrý den, ptám se za mamku
Zajímalo by mě, jak je to s předepisováním léků praktickým lékařem?
Léky:
- Amicloton, Rivocor, Piramil, Rosucard, Stacyl, Verospiron
Děkuji
S pozdravem
Petr P.
PS.: Rád bych pokud možno více odpovědí, děkuji
Dobrý den. Je to jednoduché - pokud pacienta léči a sleduje pro některé onemocnění: např. pro onemocnění srdce kardiolog - pak ten také předepisuje léky, které s onemocněním souvisí. Své povinnost tedy nepřenáší na jiného lékaře, např. na praktického lékaře. S pozdravem