Dcera 13 let

Dobrý den, paní doktorko. Dělám si starosti o dceru. Je jí 13 let a cca rok má menstruaci. Ale krvácí opravdu hodně i delší dobu třeba 10 dní, ale hlavně celý rok špiní. Myslím si, že by ji měl prohlédnout odborník. Ale v tom je problém. Já nevím jak ji tam dostat. Brečí , že nikam nepůjde, že se nebude nikde vyslíkat. Snažila jsem se jí to vysvětlit, ale nic nepomáhá. Přestala se mnou mluvit. Víte mě je 34 let a nemám už dělohu ani vaječník. Mám strach, že dcera bude mít problémy po mě. Nemáte radu jak jí na gynekologii dostat? Děkuji moc Monika

1 odpověď

Dobrý den, bez vyšetření bohužel dceři pomoci nemůžu. Věřím, ze je to těžké, nicméně ve 13ti letech už by mohla pochopit, ze jde o její zdraví, silné, dlouhé krvácení i to dlouhodobé špinění ji přece musí obtěžovat , omezovat v běžných aktivitách, obzvlášť přes léto .. pokud překročí práh ordinace, jsem přesvědčena o tom, ze to vyšetření zvládneme.. je to jen chvilka a nebolí to

MUDr. Soňa Pánková

MUDr. Soňa Pánková

gynekolog

Uherské Hradiště

Objednat návštěvu

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.