Co kdyby se zkazil zub, který drží můstek?
Dobry den. je potřeba zkontrolovat v jakem stavu je ten zub. jak je skažen a jakeho rozsahu ten mustek.a podle toho rozhodnout o popstupu lečení. Hezky den
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdyby mi byl udělán můstek a třeba za rok by se mi našel kaz na tom zubu, který cen celý můstek drží, musel by se pak dělat další můstek za dalších 6.000Kč, nebo jak by se potom postupovalo? Děkuji předem za odpověď.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli za Vámi můžu přijít na konzultaci kožního výrůstku? Děkuji B.M.
- Dobrý den, rád bych se vás zeptal kolik si účtujete za zákroky jako je třeba ošetření zubního kazu a následné dodělání zubu. Popřípadě i další ceník vašich služeb. Děkuji.
- Dobrý den, je mi 16. Měřím 171 cm, otec měří 174 a matka 165. Rád bych zjistil zda se mi již uzavřeli růstové destičky. Tento obor mi byl doporučen na internetu, snad mi dokážete pomoct. Děkuji
- Mám problémy s vlasavam ve velmi mladém věku a dočetl jsem se že je možné vyžádat předpis tohohle přípravku od urologa jak bych měl dále postupovat ?
- Dobrý den, hledám pro svého přítele praktického lékaře, který se dorozumí anglicky. Přečetla jsem si pozitivní recenze a rozhodla jsem se oslovit Vás. Předem děkuji za odpověď. Veronika Másilková
- Chtěl bych si h nechat předepsat ale bohužel nemám zdání co pro to udělat, co vše zaplatit a co vše podstoupit pomůžete mi ?
- Bohužel nemám tušení co proto udělat. Pomůžete mi? Vím jenom že musím k vám příjit ale nemám zdání jak při tyhle žádosti postupovat co proto udělat a co všechno zaplatit. Děkuji
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné přijít ve stř. a čt. dopoledne bez objednání nebo jestli je třeba se objednat? Díky za odpověď, Srdečně Tomáš Roček
- Dobrý den Chtěla bych se zeptat jaké máte ceny za implantáty a kolik se doplácí za amalgánové nebo bílé plomby. Děkuji