Co dělat s burzitidou ramene + Tossy II ramene?

Dobrý den pane docente, ráda bych se zeptala na Váš názor. Hraji americký fotbal. Bolesti ramene začaly cca 3 měsíce zpět, kdy jsem po námaze nemohla téměř zvednout hrnek, či vzpažit ruku. Mimo zátěž stále cítím tupou bolest. U doktora mi byla diagnostikována burzitida ramene, a výsledky RTG: elevace klíčku, Tossy II., DG: Instabillitas art. AC I.dx. Pan doktor mi toho moc o zranění neřekl. Pochopila jsem že nějaký nález na RTG byl, s tím že se s tím již nedá nic dělat? Mám mít dva měsíce klid, nicméně mě rameno bolí i při běžných činností. Ráda bych se zeptala, jestli to opravdu spraví jen klidový režim? Děkuji Vám za odpověď

1 odpověď

dobrý den, těžko se vyjádřit bez klniického vyšetření, ale jsem přesvědčený. že jiné možnosti než klidový režim jsou možné. Ale musel bych rameno vyšetřit.

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.