Cílené cvičené na podporu trávení
Dobrý den, je mi 40 let , jsem po operaci tlustého střeva pro dlouhodobou funkční zácpu. Prosím o informaci zda máte zkušenosti i s fyzioterapií (cílené cvičení) na podporu činnosti střevní peristaltiky a zlepšení střevní funkce.
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
Dobrý den, mám perfektní zkušenosti s atonickou zácpou, která byla vyvolaná celkovou anestézií při diagnostické operaci kolene. Dle mého názoru funkční zácpa je jednodušší případ, ale samozřejmě opak může být pravdou. Objednejte se prosím osobně a domluvíme se na dalším postupu. Zdraví BL
Obdobné otázky
- Dobrý den, mám prosbu žárlím a moc bych chtěl přestat, kvůli tomu se mi rozpadají vztahy dokážete mi poradit či pomoct moc děkují Standa.
- Dobrý den, mám prosbu žárlím a moc bych chtěl přestat kvůli tomu se mi rozpadají se mi vztahy dokážete mi pomoct moc děkují Standa.
- Dobry den, mohl bych u vas ziskat potvrzeni o zdravotni zpusobilosti. Pokud ano, jaka je cena? Dekuji. S pozdravem Andrej Z
- Dobrý den, je možné provést ještě zevní hmat v ukončeném 39. týdnu, miminko je KP, byl mi doporučen císařský řez. Děkuji K.
- Dobrý den pane doktore. Chtěl bych se zeptat zdali se taky věnujete nejspíš již chronickému zánětu prostaty? Trápím se už 8 měsíc a ztrácím důvěru v svého urologa, pokaždé mě říká naprosto něco jiného a nevyslechne mě. Projevuje se pálením prostaty a okolí chvíli po vymočení které trvá i několik hodin.…
- Dobrý den, v poslední době mě dost trápí pocity úzkosti do v takové míře, kdy mě to občas až paralyzuje cokoli dělat, když je možnost to odložit. S prokrastinací mám již delší dobu problémy, ale vždycky jsem ten odpor překonal. V poslední době je to už ale v takové míře, že občas jsem schopný celý den…
- Dobrý den, Mám na vás prosbu o radu. Poslední dobou mi samovolně krvácí dásně a myslím si že mám na zubech zubní kámen. Po poslední špatné zkušenosti se svým praktický zubním lékařem, jsem péči o zuby trochu zanedbal, naposledy jsem byl před dvěma lety na prohlídce. Přiznám se že mám trochu strach,…
- Dobrý den, Nevím přesně jak dlouho, myslím že to bude už okolo dvou let, mám u konečníku malinkou bouli, kterou jsem nijak neřešil, jelikož mě nebolela a ani nijak nevadila. Občas když jsem měl zácpu, tak jsem uviděl kapky krve na toaletním papíře, které jsem dával za vinu té zácpě. Poslední 3-4 dny…