Bolesti nohou a páteře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli bych určitě za ortopedem měla zajít, popřípadě jinam a není to zbytečné. Jestliže, po krátké době chození mě už pobolívají nohy, občas i tak, že si vážně musím sednou, jinak na nich nevydržím ( také, když běhám, tak bych to popsala, asi jako skřípání nervů - možná je to blbost nerozumím tomu,radši popíšu vše). Vždycky sem si myslela, že je to normální třeba po 4h, tak sem to moc neřešila, po nějaké době jsem se za ortopedem stavila a ten mi řekl, že mám příčně plochou nohu a dále to neřešil. Jenže jsem mu řekla, že mi nohy vadí spíše esteticky a bolest bývá občas, jenže neznám míru do kdy je to normální, takže mě poslal domů. Poté mě ale začaly bolet i záda ( mezi krčními a hrudními obratli), už je to déle a stále to přetrvává. Taky to asi souvisí s tím, že mám trochu problémy s klouby, které se mi zasekávají ( třeba při nošení těžkého nákupu nebo nemohu dělat kliky atd..) . Nebo když se pro něco natáhnu a ležím, tak se mi se zády něco stane a já už se nemůžu pohnout, jak to bolí ( není to každý den, ale jednou za čas). Bojím se s tím opět někam jít, když to není k nevydržení, ale nechci to přehlížet. Co myslíte, poslali by mě opět domů a neměla bych to řešit ? Nebo se tam mám radši stavit a jak by se to řešilo ? Děkuji

1 odpověď

dobrý den, máte dosti potíží, různého charakteru. Začal bych ortopedickým vyšetřením, dále možno revmatologickým.neboi neurologickým,

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.