Bolest žebra s propagací do zad
Dobrý den, mám dotaz týkající se bolesti zad. Před 11 ti lety jsem měla úraz, při kterém jsem spadla a nemohla jsem se nadechnout. Byl to náraz na pravé žebro, od té doby mi bolest od žeber jde do zad a odsud do hlavy. Na rtg vyloučili zlomené žebro. Cítím i drobné hrbolky a bolesti při doteku žeber. Prošla jsem spoustu fizioterapeutů, ale vždy jsem se po ošetření cítila hůř a bolesti se stále vrací dál. Myslíte, že by se to dalo ještě nějak napravit? Nebo se s tím mám naučit žít a dopovat se léky. Děkuji za radu.
Dobrý den. Děkuji za dotaz. Rozhodně bych neskládal zbraně. Z vlastí zkušeností vím, že cest jak dojít ke zlepšení či uzdravení je několik. Někdy to déle trvá než člověk narazí na metodu nebo terapeuta, který mu pomůže..Každý má pracuje trochu jinak využívající svého umu. Pokud bude chtít, můžete se ke mě objednat a zkusíme s tím něco udělat. S pozdravem Pavel Zrubek
Obdobné otázky
- Dobry den, jiz dlouhodobe trpim strachem snad ze vseho.
- Dobrý den, jsem pacient od Paní doktorky Burýškové, chci se zeptat, zda li je možné přihlásit moji 2 letou dceru? Diky za odpověď
- Dobrý den paní doktorko, je mi 37 let a bojuji s letitou závislostí na marihuaně. Zhruba před dvěma lety jsem docházel k paní doktorce Tošnerové, která mi pomohla zvládl jsem abstinovat, ale bohužel nebyla možná dlouhodobá léčba na VZP a já jsem nebyl schopen platit několik tisíc měsíčně za terapii,…
- Dobrý den, mezi prsty na ruce mám již dlouho exém, teď se mi velmi zhoršil. Mohu se zeptat, kdy by bylo možné se k paní doktorce objednat? Děkuji
- Dobrý den, chtěla bych objednat svého 10.měsíčního syna. Od narození ho trápí ekzem. Pořád se škrábe. Hlavně teď, jak je teplo. Mastičky na uklidnění nezabírají. Jsme z toho zoufalý. Skoro všude je dlouho čekací doba (třeba 2 měsíce) a do te doby, by se malý snad udrbal. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, rad bych se zeptat co mám dělat s Kopřivkou vyskytující se více jak měsíc na penisu a oblastech varlat. Jako nezkušený 15 letý člověk se bojím ze by to uz nemuselo zmizet a tak bych se rad zeptal jak bych se toho mohl zbavit. Příčinu vyskytnutí bohužel nevim. Mohla by jste mi prosim pomoci?…
- Dobry den, chci se zeptat chyby me 3/4 spodni zadni stolicky a doprovazi me uz 4 dny bolesti stim spojene. Da se stim neco udelat a ci to nebude nejak s osetrenim pripadne nejak bolestive? dekuji moc za Odpoved
- Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné pomocí hypnózy léčit mentální bulimii, případně zda máte s touto nemocí zkušenosti. Trpím touto nemocí již 5 let a zatím všechny mé pokusy o uzdravení selhaly. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, bylo by prosím možné se k Vám objednat? Mám podezření na kožní plíseň. Děkuji
- Dobrý den, prosím o radu pro našeho pejska. Je mu 8 let a bojí se bouřky, je nervozní v autě . Léčí se na epilepsii.