Bolest zad
Dobrý den pane doktore,měla bych dotaz i když chápu že takhle z přečtení nic moc nepoznáte..
Delší dobu mě trápí bolest zad v místě beder,kříže..bolest je občas až dost silná,vystřeluje i do třísel.Stejně dlouho mě trápí bolest hlavy,občas mírná závrať.
Byla jsem poslána na Rtg páteře kde zjistili jen toto : lehce napřímená krční lordosa,jiné změny v C úseku neprokázány. můžou být všechny moje obtíže spojené s tímto? jak pomoct od bolesti? Nebo zda by jste pomohl? děkuji
Dobrý den.doporučuji Vám MRI a naštěvu neurologa.Také Vám doporučuji lehké cvičení na posílení HSS(hluboky stabilizační systém) Každopadně naštěva fyzioterapeuta má pro vas velky význam co se týče na odstranění neg. pohybových navyku a špatného držení těla.Děkuji,přeji hezký den.Hubinka
nálezy na rentgenu často nesouvisí s aktuálními obtížemi pohybového aparátu. S přibývajícím věkem na rentgenech přibývají různé nálezy nezpůsobující obtíže danému člověku.
Rentgen je žádoucí na vyloučení zlomenin a vážných onemocnění - např. nádor v kostech.
Pro určení, jak si můžete pomoci od bolesti je třeba provést vyšetření pohybu. Případně se můžete objednat na fyzioterapii online či telefonicky.
Děkuji. S pozdravem,
Děkuji. S pozdravem,
Obdobné otázky
- Dobrý den. Prosím o radu. Můj 14 měsíční syn se budí každy den zhruba kolem 3 hodiny ráno a následuje dvouhodinovy Jekot, řvaní, vztekani se, nepomáhá nic. Přijde mi ze chce hrozne spát a něco mu bráni, uz si nevím rady. Přes den takové velké scény nejsou.Děkuji za odpověď
- Dobrý den, prosím pěkně pomáhate i s návaly vzteku? Můj problém spočívá v nezvladatelném výbuchu vzteku,agrese. Jsem velmi impulzivní a maličkosti mě dokážou bohužel dosti podráždit. Děkuji vám K.
- Dobrý den pane inženýre, chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s léčením chopn. Myslíte, že Vaše metoda by mi mohla být napomocna? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, již to bude 3 rok, kdy mi diagnostikovali Meniérův syndrom, neslyším na pravé ucho a k tomu se mi přidali závratě, které se stupňují.Beru jeden lék, který ale stejně nezabírá, snažím se být bez stresu, v klidu, hodně spát a smát se, ale nejde mi to, protože je mi stále zle.S tím že…
- Dobrý den p.doktorko, mám takový dotaz..Před čtyřmi měsíci jsem zvedla těžké břemeno a zlomila si 3 obratle, nyní je to v pořádku.Ale mám jiný problém asi měsíc mám velké bolesti zad lopatky a kolem lopatek,špatně se mi dýchá a nejhorší je to po ránu,když se probudím , nemohu se nadechnout pořádně…
- Dobrý den, prosím o radu. Při delším běhu mně "přestane fungovat" sval, který mi zvedá levou špičku nohy. Najednou mi noha jakoby ztuhne a špička volně dopadá k zemi. Poslední dobou jsem hodně navýšila intenzitu tréninku, tato věc se mi začala dít po víkendu na horách, kdy nohy měly oprabdu…
- Dobrý den, sháním dětského lékaře, který by neměl problém s neočkováním a ideálně mu nebyla cizí celostní medicína. Děkuji MVDr. Tereza V.
- Dobrý den, mám problém s příliš řídkým obočím,je poloviční než dříve. Má smysl se k Vám objednat, nebo mám jít třeba jen k praktickému lékaři? Děkuji
- Dobrý den, mám dotaz ohledně svého partnera ,který mi zakazuje se kamarádit s muži, že prý by to nedělalo v našem vztahu dobrotu. On sám má kamarádku,kterou já nemůžu vystát. Před rokem se do ní zamiloval,když jsem mu řekla ,že o něho nechci přijít,tak začal postupně obracet a říkat,že si postavil…
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat na ceník liposukce nebo odstranění převislé kůže.A to v oblasti břicha (po těhotenství) a stehen. Jestli jde o jednu či více návštěv a o dobu trvání zákroku,nebo hospitalizace.Děkuji