Bolest zad

Dobrý den pane doktore,měla bych dotaz i když chápu že takhle z přečtení nic moc nepoznáte.. Delší dobu mě trápí bolest zad v místě beder,kříže..bolest je občas až dost silná,vystřeluje i do třísel.Stejně dlouho mě trápí bolest hlavy,občas mírná závrať. Byla jsem poslána na Rtg páteře kde zjistili jen toto : lehce napřímená krční lordosa,jiné změny v C úseku neprokázány. můžou být všechny moje obtíže spojené s tímto? jak pomoct od bolesti? Nebo zda by jste pomohl? děkuji

2 odpovědi

Dobrý den.doporučuji Vám MRI a naštěvu neurologa.Také Vám doporučuji lehké cvičení na posílení HSS(hluboky stabilizační systém) Každopadně naštěva fyzioterapeuta má pro vas velky význam co se týče na odstranění neg. pohybových navyku a špatného držení těla.Děkuji,přeji hezký den.Hubinka

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.

Dobrý den, nálezy na rentgenu často nesouvisí s aktuálními obtížemi pohybového aparátu. S přibývajícím věkem na rentgenech přibývají různé nálezy nezpůsobující obtíže danému člověku. Rentgen je žádoucí na vyloučení zlomenin a vážných onemocnění - např. nádor v kostech. Pro určení, jak si můžete pomoci od bolesti je třeba provést vyšetření pohybu. Případně se můžete objednat na fyzioterapii online či telefonicky. Děkuji. S pozdravem,