Bolest z rozchodu

1 Počet odpovědí:
Vážený pane Doležale,
již delší dobu mně trápí pocity úzkosti, méněcennosti a celkově nejsem se svým životem spokojená. Již dříve jsem docházela na psychoterapii kvůli úzkostem, kde mi diagnostikovali panickou poruchu, která pramení již z dětství. Pomohlo mi to. Ale nyní bych se ráda obrátila na Vás. Momentálně mě trápí velká bolest z rozhodu, který se uskutečnil už před půl rokem. Do nedávna jsem byla v pohodě, protože jsem věděla, že tak to bylo správné, že v takovém vztahu, který mi spíše bral, než dával, žít nechci. Nyní se ve mně něco zlomilo a nemůžu se s tím stále vyrovnat. Jsem neustále v depresi a úzkostech. Chci to změnit a tak se obracím na Vás. Ráda bych k Vám docházela na terapii. Našel byste pro mně nějaký nejbližší termín? Moc děkuji za odpověď. Lenka
Mgr. Petr Doležal, Ph.D.
Psycholog, Psychoterapeut
Zlín

určitě se můžeme nějak domluvit. Napište mi prosím e-mail na adresu dolezal.cz@gmail.com a zkusíme nějaký termín vymyslet.

Petr Doležal

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.