aktni pomoc
Dobry vecer pane doktore,moje mamka zamnou prijela do anglie a ma problem s tim ze ma ucpanou cevu v zadu mezi krkem a hlavou.chodi k vam na kontroly a uz asi 2 tydny ji boli hlava na tom miste,ale jen v noci.myslite ze to muze byt nejak nebezpecne?moc dekuji za odpoved.
Dobrý den, to takhle po emailu nelze posoudit. Jestli je to už starší uzávěr v oblasti vertebrální tepny, tak už to nebezpečné zřejmě nijak nebude a bolest hlavy může souviset spíše s blokádou krční páteře, jestli se ale bolest hlavy zhoršuje a objevují se popřípadě i neurologické obtíže - závratě, poruchy zraku, brnění či slabosti končetin, chtělo by to jistě neurologické vyšetření. Pokud se stav horší, bylo by dobré navštívit i urgentní příjem, pokud jsou obtíže již dlouhodobějšího charakteru, může se k nám maminka objednat. S pozdravem ML.
Obdobné otázky
- Dobry den pani doktorko, je mozne se objednat na 21., 22.12. nejlepe po 11. hodine na konzultaci ohledne akne na obliceji? Dekuji
- Dobry den, rada bych se zeptala jaka by mohla pricina bolesti kolenniho kloubu. Sem tam mi po delsi necinnosti kruplo v koleni, az jednou kruplo bolestive. Od te doby me boli kloub po bocich hlavne z vnejsi strany smerem pod koleno a trochu je to bolestive kdyz to prohmatam, ale jen v klidu kdy je koleno…
- Dobrý den vážená paní doktorko, mám 56 let a v roce 2013 u rozboru krve jsem měla S-TSH 7,03 mU/1, doktorka mi nic nedala, v roce 2014 jsem měla S-TSH 8,46 mU/1 a doktorka mi nasadila Letrox 50 1tab. a byla jsem teď v prosinci 2015 a mám S-TSH 7,97 mU/l a doktorka mi řekla, že mám brát Letrox 75 1 tabl.…
- Dobrý deň, rada by som sa Vás opýtala či viete odstrániť tretiu bradavku, koľko zákrok približne stojí a či na to potrebujem doporučenie od môjho praktického lekára. Poistenie mám na Slovensku, nie je problém zaplatiť za to. Vopred ďakujem za odpoveď.
- Dobrý den pane doktore. Chci se zeptat, chtěl bych u vás provádět terapie a naučit se ovládat uzkosti a myslet pozitivně, Vystřídal jsem mnoho psychiatrů, co mi dávají jen prášky a nic jiného, já už chci být bez prášků. Chci se vylecit psychicky ne to pořád překrývat. Děkuji
- Dobrý deň, rada by som sa Vás opýtala či odstraňujete tretiu bradavku, koľko zákrok približne stojí a či na to potrebujem doporučenie od môjho obvodného lekára. (poistenie mám na Slovensku). Vopred ďakujem za odpoveď.
- Mám bolesti bederní páteře a coxatrozu III. až IV. stupen , na internetu jsem objevil "zázračný přípravek " FLEXA PLUS , kteří si recenzenti chválí , ale mám dojem , že se jedná o placebo a tahání peněz , stojí to po zázračné slevě cca 780Kč , mám dojem , že ti , co píšou , že jim bolest zmizela za 2…
- Dobrý den, nemohu se vůbec dovolat... Prosím pěkně, můžete mne objednat? Byla jsem u Vás 2x ohledně zánětu v obličeji (kolem úst) a nějak se to (výrazně) nelepší... Klidně přijdu i brzo ráno před ord. hodinou, S pozdravem, M. P.
- Dobrý den ,11.listopadu si syn (16.let) zlomil klíční kost při fotbale.Je to prý dobře zlomené - nasazená fixace Del.kruhy. .Kontroly po týdnu +RTG...14.prosince kontrola po 3.týdnech + RTG - dobře se to hojí - kruhy ještě nesundané ,protože to není zcela zahojené -zatím je tam jen svalek. Další kontrola…
- Dobrý den paní doktorko, pokud je to možné, poprosila bych o objednání nejlépe v odpoledních hodinách, ale přizpůsobím se. Potřebovala bych vyšetřit svědivé a citlivé znaménko + kontrola dalších pigmentových znamének. Děkuji moc. Nováková