aktni pomoc

Dobry vecer pane doktore,moje mamka zamnou prijela do anglie a ma problem s tim ze ma ucpanou cevu v zadu mezi krkem a hlavou.chodi k vam na kontroly a uz asi 2 tydny ji boli hlava na tom miste,ale jen v noci.myslite ze to muze byt nejak nebezpecne?moc dekuji za odpoved.

1 odpověď

Dobrý den, to takhle po emailu nelze posoudit. Jestli je to už starší uzávěr v oblasti vertebrální tepny, tak už to nebezpečné zřejmě nijak nebude a bolest hlavy může souviset spíše s blokádou krční páteře, jestli se ale bolest hlavy zhoršuje a objevují se popřípadě i neurologické obtíže - závratě, poruchy zraku, brnění či slabosti končetin, chtělo by to jistě neurologické vyšetření. Pokud se stav horší, bylo by dobré navštívit i urgentní příjem, pokud jsou obtíže již dlouhodobějšího charakteru, může se k nám maminka objednat. S pozdravem ML.

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.