abraze a možnosti řešení
Dobrý den, mám silnou abrazi zubů v dolní čelisti. Věk 65 let. Dosud jsem používala odlehčovací dlahu na noc, ale myslím, že nastal čas k radikálnějšímu řešení mého problému. Zuby jsou ubroušeny oprvdu na minimum. Chtěla bych se zeptat, zda se musí řešit takový problém kompletním "okorunkováním" celého chrupu, nebo stačí řešit konkrétní zuby.
Děkuji za názor a eventuelní možnost se u Vás objednat.
Děkuji
Děkuji za názor a eventuelní možnost se u Vás objednat.
Děkuji
podle dostupných informací je těžké odpovědět. Je potřeba problém vidět a zhodnotit. Potom se můžeme bavit dál o případném řešení. V případě zájmu volejte pro objednání na vstupní prohlídku.
S pozdravem...
MDDr. Petr Mochow
S pozdravem...
MDDr. Petr Mochow
Obdobné otázky
- Dobrý den, zemřel mi manžel. Žili jsme spolu 40 let. Naše manželství bylo naprosto bezproblémové. Vychovali jsme dva syny, kteří již mají své rodiny. Oba jsme měli práci, která nás bavila. Hodně jsme cestovali. Manžel musel na operaci, která neproběhla tak, jak lékaři předpokládali. Já se nemohu z té…
- Dobrý den, plánuji liposukci břicha po porodu. Za jak dlouho po zákroku doporučujete další těhotenství? Případně, zda doporučujete zákrok až po druhém porodu? Děkuji.
- Dobrý den, paní doktorko Hálová. Chtěla bych se u Vás zeptat ohledně očkováni. Manžel v dětství trpěl astmatem a teď ma alergie na prach, květiny a zvíře. Jestli je to muže byt důvodem k posunutí povinného očkováni? Velmi se bojíme negativních účinku očkováni, a chceme provést testy a genetické vyšetření…
- Dobry den, trpim hornim zkrizenym syndromem, tj. predsunuta ramena, slabe mezilopatkove svaly a fixatory lopatek, prakticky nefungujici prsni svaly. Kdysi jsem chodil do posilovny a tam problem (kdyz telo nefungovalo jak melo) spis prohloubil, nyni od zacatku roku cvicim doma spise stabilizacni…
- Dobry den, vytvoril sa mi pod bradou, konkretne na lici, cerveny flak asi 1cm x 1 cm, nejako ma to nesvrbi pokial si to nerozdrazdim. Chcel som sa opytat mozem to mat zo stanovania a je mozne ze to nejaky druh pliesne ? Dakujem za odpoved.
- Dobrý den, je mi 40 let , jsem po operaci tlustého střeva pro dlouhodobou funkční zácpu. Prosím o informaci zda máte zkušenosti i s fyzioterapií (cílené cvičení) na podporu činnosti střevní peristaltiky a zlepšení střevní funkce. Děkuji za odpověď
- Dobrý den, mám prosbu žárlím a moc bych chtěl přestat, kvůli tomu se mi rozpadají vztahy dokážete mi poradit či pomoct moc děkují Standa.
- Dobrý den, mám prosbu žárlím a moc bych chtěl přestat kvůli tomu se mi rozpadají se mi vztahy dokážete mi pomoct moc děkují Standa.