Dobrý den. již druhým rokem mi napuchá levá nova v kotníku, současně se mi objevuje načervenalá kůže, na omak trošku bolestivé. Přikládala jsem to cévním problémům, zejména z důvodu rodinné anamnézy RA a také životnímu stylu- sedavé zaměstnání apod. Byla jsem u obv.lékaře pro žádanku na cévní a jen tak mimochodem jsem požádala o krevní test na boreliozu. Po týdnu se mi ozval, že test je pozitivní.. Nasazeny antibiotika Doxyhexal. DOTAZ - mohou být mé problémy s natekající nohou společného jmenovatele = neléčenou boreliozu? Je fakt, že jsem pořád unavená, občas bolest hlavy, kolena artroza - se zhoršuje, větší bolesti při chůzi. Mohou ještě teď zabrat tyto léky. Něco dalšího jak léčit.? Děkuji za konzultaci. XXXX
0 odpovědí