- gynekologie a porodnictví
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí17 názor pacienta
S.V.
Paní doktorka i sestřičky jsou velmi vstřícné a empatické. Vyšetření vždy proběhne s největší spokojeností a paní doktorka vše dopodrobna vysvětlí, přesto, že mé dotazy jsou občas neadekvátní (strach je strach). Jediné, co mne občas znepokojuje, že občas jde slyšet rozhovor s paní doktorkou v čekárně. Objednací termíny jsou delší, ale v případě, že člověk má problém, tak berou přednostně velmi rychle. Jinak velmi doporučuji.
Eva K.
K paní doktorce jsem přešla před 8 lety, po 3 potratech a nelidskému jednání předešlého pana doktora. A bylo to jak v pohádce. Vždy milá, ochotná, vstřícná. Všechno předem vysvětlí co bude dělat a během vyšetření vše komunikuje. Jsem ráda že jsem se dostala pod její křídla a neměnila bych.
Aneta
Chodím k paní doktorce asi rok a půl a jsem nadmíru spokojená! Paní doktorka je moc milá, citlivá, ochotná a vše srozumitelně vysvětlí! Po odborné i lidské stránce je skvělá! Úžasně mě provedla těhotenstvím.
Iveta
Paní doktorka Málková je velice hodná lékařka, která vše vysvětlí, dovede uklidnit i nervózní pacientky... (kvůli strachu z vyšetření jsem se dodnes pravidelně vyhýbala preventivním prohlídkám). Dnes jsem u paní doktorky byla poprvé a musím říct, že to je ta nejlepší gynekoložka, na kterou jsem kdy narazila. Moc jí tímto děkuji za úžasný přístup a budu se těšit za rok na viděnou. ;-)
Věrka
Paní doktorka je velice výborná paní doktorka. Šetrná, pečlivá, trpělivá, nikdy mne v těhotenství neodbyla a měla na mne vždy čas.
Lucie
Paní doktorka je velmi příjemná a milá. Vyšetření je citlivé a pečlivé (po srovnání s předchozí gynekoložkou) ,a navíc všechno hezky vysvětlí. Ve srovnání s ostatními doktory zatím jednička. Doporučuji!
Denisa
Nejlepší paní doktorka jakou jsem poznala. Moc milá,ochotná,vše krásně vysvětlí-neměnila bych,naprostá spokojenost
marketa1976
Paní doktorka je opravdu velice příjemná, ochotná a důkladná. Chodila jsem k ní s rizikovým těhotenstvím - dvojčata po IVF a vždy mi vše vysvětlila a ukázala na ultrazvuku. Dokonce mě jednou vzala do ordinace i po svých ordinačních hodinách, když jsem měla mírnou paniku ohledně svého těhotenství. Mrzí mě, že teď už budu docházet do rizikové poradny v nemocnici, protože pochybuji, že se ještě setkám s tak výborným přístupem. Děkuji a přeji hodně úspěchů!
Marie
Dnes jsem byla u paní doktorky Málkové a jsem naprosto nadšená. Její lidský přístup, vstřícnost a ochota se nedají srovnat s předchozím gynekologem. Je to opravdu člověk na svém místě. Prostředí je velmi příjemné a sestřičky jsou taky moc fajn. Pokud uvažujete o změně, tak paní doktorku opravdu doporučuji.
Pospíšilová4
Dnes jsem byla poprvé u paní doktorky Málkové a musím říct, že lepší přístup jsem ještě nezažila. Paní doktorka vše vysvětlí, je milá, vstřícná, lidská...Objednací lhůty jsou krátké, ani na vyšetření se dlouho nečeká. Navíc prostředí krásné, akorát dostupnost trolejbusy je trošku horší. Ta 10 minutová procházka od nejbližší zastávky za to ale stojí :) Všem rozhodně doporučuji!!!
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Zlíně