MUDr. Zuzana Hodická

Gynekolog Více

FN Brno Porodnice

Obilní trh 11, Brno

K paní doktorce chodím na doporučení mé známe do rizikové poradny, paní doktorka je velmi milá, pečlivá a šetrná, což mohu posuzovat jeden otřesný porod mám za sebou.Vše vysvětlí ochotně poradí,UZ dělá s velkou pečlivostí, miminko pečlivě prohlédne.Jsem moc spokojená a jsme strašně moc ráda, že nechodím do FN Bohunice.

• D

Špicová baba, profíčka, milé nežné usmievavé,ústretové žieňa, pre pacientky, jemná a presná..nikdy nespôsobuje bolesť a presne vie , čo robí. Klobúk dole pre touto pani doktorkou. Mesiac som ležala v nemocnici , kvôli predčasnému pôrodu.... nakoniec sme to takmer vyvolávali...bola pri pôrode mojich dvoch bubliniek.... a ja , čo som mala od malička strach z pôrodu, by som teraz rodila kľudne ja každý rok...úžasné spomienky!!! Som šťastná, že som sa dostala práve do jej rúk!

• Paní doktorka mi prováděla SC a vše proběhlo bez potíží! Na první pohled se mi zdálo, že si ze mě někdo vystřelil, že je to nějaká žákyňka, ale nakonec se ukázalo, že je to absolutní a prvotřídní odbornice. Hojení po porodu úplně v pohodě, paní doktorka velmi milá!

• Paní doktorka rodila mého prvního chlapečka a stala se mojí gynekoložkou. Teď k ní docházím po celou dobu druhého těhotenství a nemohu si ji vynachválit. Je na ní vidět , že svou práci má ráda a tak přistupuje i k pacientkám. Vždy informuje o všem co se děje, co se dít bude.
    Při druhém porodu bych si moc přála aby byla opět u toho.

• Paní doktorka Dostálová je výborná, rodila mou holčičku a moc mi pomohla, hlavně psychicky.Zažila jsem ji i na JIPce, byla vždy milá a usměvavá, příjemná. Všem ji mohu jen doporučit!!!

• Pani doktorka Dostalova je vyborna lekarka. Je moc mila, clovek se u ni v ordinaci citi dobre. Mela me v peci cele tehotenstvi a byla jsem s jejim pristupem opravdu spokojena. Moc mi pomohla a muzu ji jen doporucit!

• Já se s paní doktorkou viděla tak 3x a je velmi příjemná a hodná.Dříve jsem chodila k mudr. Doubkovi, ale odešel z nemocnice. Jsem s ní velice spokojená, snad mě bude i rodit.

• Pomohla nam ve velmi těžke životní situaci kdy se nam narodil mrtvý chlapeček . CHTĚLA BYCH JI JEŠTĚ JEDNOU PODĚKOVAT .Je to velmi příjemna a milá paní doktorka.DOPORUČUJI VŠEM!!!!!!!!!!!!!!RENATA NEUMANNOVA

• Z

Paní doktorka Dostálová mi před dvěma týdny velice pomohla. Čekala jsem dvojčátka holčičky, v kolizní poloze, od 33tt jsem se otevírala a hrozil předčasný porod. Paní doktorka se o mě krásně postarala, předčasný porod zastavila. Ve správnou dobu mi těhotenství ukončila, provedla císařský řez (osobně) a dnes jsem doma, zdravá, bez potíží, se dvěma krásnými zdravými dětmi, Andrejkou a Gábinkou. Mohu paní doktorce a celému jejímu týmu pouze poděkovat..

• I

Paní doktorka je velmi příjemná,zatím jsem se s ní setkala 4x,třeba bude i u porodu,uvidíme.