MUDr. Zdeněk Vaverka

Gynekolog Více

Praktický lékař gynekolog
Rybářská 12, Opava

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

G

Dnes jsem byla na pravidelné prohlídce u pana doktora,věděla jsem,že by v současné době nedostal medaili"Nejhezčí gynekolog",jak by tomu bylo před léty.Musím říct,že jsem byla velmi potěšena!!!!!Pan doktor vypadal dobře.Je pravda,že zestárnul,ale vypadal upraveně a ve tváři jsem poznala,toho "starého"pane doktora.
Zřejmě neměl dobré období,ale nyní je vše v pořádku.
Přála bych panu doktorovi,pevné zdraví a "návrat",aby byl konečný.

Mudr.Vaverka je mým doktorem již přes 20 let.Léčil moji neplodnost, osobně mě operoval, několikrát se mnou prožíval umělé oplodněni a právě jemu vděčím za dvě krásné zdravé děti. Je pravda, že nyní se zhoršíl jak v přístupu k pacientkám tak s pracovní dobou, ale přesto jsem k němu zapsala i moji dceru a zůstanene pro mě "pan doktor".

Pan doktor je velmi dobrý gynekolog. Dá se s ním rozumě pohovořit o všech problémech, bohužel toho má hodně, tak je někdy návštěva v ordinaci poněkud urychlená. Jinak si nemůžu stěžovat.

SUPER DOKTOR CHODIM K NEMU UZ SEDUM LET

Mudr.Zdeněk Vaverka

velice příjemný a komunikativní lékař...

Každy z vas ma pravdu v necem..me je 22 let s manzelem sme se snazily 2 roky o miminko a muzu rict,ze i kdyz pan doktor to bere na bezicim pasu vzdycky mi venoval tolik pozornosti kolik jsem potrebovala a na me otazky vzdy odpovedel..tak dlouho me lecil, az sem konecne zapadla a zeny co tu pisi ze se jim nevenoval,tak u me to byl pravy opak a to jsem nebyla na rizikovce..kazde 3 tydny sono obrazek nekdy jich bylo i pet termin porodu mi vypocital spresnosti takze ja si na nej nemohu stezovat moje mama k nemu chodi co zacal svou praxi a prisel a vylecil ji nekolik cist tak samo u me.A pro vsechny,co proti nemu neco maji...PROC TU MATE VELKE HUBY,ALE U NEJ NEREKNETE PŮL SVLOVA???!!!JAK SE VAM NELIBI JEHO CHOVANI CI PRACE TAK SE ZEBERTE A BEZTE K JINEMU A ZA ROK SI POVIME O KOLIK JSTE SPOKOJENE MILE DAMY..

Chodím k doktoru Vaverkovi několik let poté, co bývalému gynekologovi šlo pouze o sponzorký dar a ne o léčení.Doktor Vaverka mě vždy vyšetří,vezme na sono a neslyšela jse od něho o penězích ani slovo.Sestřičky má úžasné,ochotné a milé.Pouze pracovní doba pana doktora mě dokáže pěkně namíchnout.Měl by si uvědomit,že chodíme do práce a nemůžeme si z práce dělat holubník.Dáša

je moc dobry doktor nebo spise ten nejlepsi a ja mu zato dekuji jak za pristup k pacientkam tak ke me ja jsem ted po druhe tehotna ted čekame s manželem kluka a už´mam u pana doktora odrozeno krasnou zdravou 6letou princeznu a zato mu mooooc dekuji a preji nadale tolik pacientek spokojenych jako´jsem ja a uspechu s pozdravem Nuredinovičova krasny den

jsou jiny doktori ,ale ty njsou tak chapavi a velmi peclivi jako je pan Vavera