MUDr. Zdeněk Trefný

Zubař Více

Roztoky 1 adresa

Soukromá stomatologická ordinace
Jiráskova 629, Roztoky

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

"Práce" pana doktora mne stála jeden zub, celková cena 18000,-, doba zákroku 5 měsíců. Shodný zákrok jsem měl u jiného zubaře během 2 návštěv za 14 dní. Nejhorší přístup co se nápravy vlastní chyby týče s jakým jsem se setkal. Zkuste panu doktorovi něco vytknout a uvidíte jak změní tvář a přístup. Když jsem mu reklamoval jeho zákrok tak se mi dokonce snažil vnutit názor, že mi vyvrtal zub a vyjmul nerv na mé vlastní přání (takový milovník bolesti opravdu nejsem).Na takové lidi nemám žaludek.
Jsem rád, že už se s takovým člověkem nemusím zabývat. Na úrovni pana doktora dnes ordinuje v podstatě každý lepší zubní lékař, ceny má pražské a to i v Roztocké ordinaci. Zkouší co si může dovolit. Termín objednání je min 4-6 týdnů, u současného zubaře 1-4 dny. Udělal jsem chybu, stálo mne to zub, spoustu peněz, nepříjemností a času, ale alespoň jsem se poučil. Profesní čest u tohoto pana doktora nečekejte. Svým chováním kazí bohužel čest poctivým a kvalitním doktorům.