MUDr. Zdeněk Spáčil

Proktolog Více

Zobrazit ostatní profily proktologů v okolí

Dobrý den, odbornost si netroufnu hodnotit, zákrok na zmražení vždy na určitou dobu pomůže. Ale ve většině případů se shodnu s negativně hodnotícími. Stejné vstupní vyšetření jsem zkušebně absolvoval i u jiného lékaře a bylo provedeno naprosto bezbolestně (stačilo použít více gelu a udělat ho pomaleji! Taková drobnost že!). Zde skutečně nejde o příjemný zážitek, jediná komunikace ze strany lékaře je: „nemáte žvýkačku v puse“. Z ní to přehnaně, ale daleko od pravdy to (v porovnání s druhým vyšetřením) skutečně není.
Jednání je na mizerné úrovni a místy je až nedůstojné. V prvním roce mě přišlo, že se pan doktor snaží odstranit příčinu (doporučoval vlákninu, doporučoval omezit pečivo, pohyb apod.), nyní navrhne léky za ohromné peníze, nic víc. K detralexu a gingio ještě něco navíc, co vlastně dělá to samé.
Odbornost a pečlivost si hodnotit nedovedu, resp. pokládám ji za výbornou, jinak bych tam nechodil, ale je možné, že jde pouze zkreslený názor, neboť podrobnější vyšetření jsem nikde neabsolvoval.