Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Jirka
Pan doktor byl jeden z nejlepších lékařů, bohužel, ačkoliv jsem byl objednán do ordinace v Kunčicích, jel jsem zbytečně z Bílovce!! Na dveřích ordinace napsáno, že je zrušena a zdravotní karty jsou uloženy na Krajském úřadě. Protože jsem zaslechl, že jsou nějaké problémy, volal jsem den předem, telefon nikdo nebral. Pátral jsem na internetu, bohužel ani řádka. Pouze, že ordinuje v Dolní Lhotě.
Lucie
Katastrofální přístup k pacientům( o sestře ani nemluvě) - možná, že po odborné stránce je dobrý, ale jeho styl je silně ponižující - žije z toho, že má jednoduše dostatek pacientů. Můj příklad - po roce jsem přišla na vyšetření, ještě před vyšetřením padla otázka, kde jsem vzala své léky - odpověď: Napsala je má praktická lékařka, dle parametrů z předchozího vyšetření - na toto pan Nezdařil reagoval slovy, ať si mě tedy léčí ona(praktická lékařka) mě bez dalších slov vyhodil...To vůbec nemluvím o arogantním přístupu celého jeho týmu a absolutní ignoraci objednacích časů - i přes objednávku je normální čekací doba 1 hod!
pacientka OV
Odešla jsem od pana doktora, protože jeho přístup někdy hraničil se slušností lékaře!!! Jeho chování spíše bylo chování proutník a není to jen má zkušenost, ale zkušenost i mých vrstevnic (cca do 40 let) a taky poslouchat pořád dokola výsledky předchozích vyšetření bez toho, aby na další kontrolu odebral krev, pro stanovení hodnot je od takového "odborníka" hodně zarážející. Jsem ráda, že jsem odešla!
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Internisté s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě