Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Mám rodiny dvě, všichni chodime k panu doktorovi a jsme s nim spokojeni, ale psát by mohl čitelněji. A to protoze to zpusobuje problemy pri dalsim postupu u dalsich zdravotniku doktoru a v nemocnicich. Nejedna se o papir o bolavych zadech, ale o daleko zavaznejsi veci. Proto jsem si "dovolil" zde vyjadrit svuj nazor. Nebudu tim trapne hodnotit prispevky ostatnich, ale pouze pana doktora, k cemuz je tento portal urcen.
Nic proti, ale jedno je jisté, v dnešní době by už konečně pan doktor mohl psát záznamy do zdravotní karty ne rukou, ale tisknout je tak, jak to dělá převážná většina doktorů. Obešel jsem jich pěknou řádku a je to opravdu zcela výjimečné. Jde o to, že zápis přečte pouze on sám. Když jdu s těmi záznamy jinam, tak se rozčilují, že to nejde přečíst a to mi ke zdraví skutečně moc nepřidá. Natož, když si chci přečíst o sobě něco já sám.
Ale jinak je fajn, jen to psaní...
Strom
Není doktor ten, aby se zalíbil pacientům všem. Tady se zbytečně nečeká a s ničím se nemažou, ale co je dokonalé, že? Pokud mě nezabijou, tak si nestěžuju. A zatím mi v rámci možností bylo vždy pomoženo. Pro hypochondry to není, ale pro mě vyhovující.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.