Železniční poliklinika Olomouc
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (22)
B.V.
Paní doktorka nestojí vůbec za nic ani jako odborník, ani jako člověk. Jinak naprosto souhlasím s ostatními negativními hodnoceními.
Petr Mokrý, Olomouc
První návštěva v ambulanci. Délka psychiatrického prvovyšetření 15 minut, arogantní chování s absencí empatie, zřejmá neznalost pojmu psychoterapeutický přístup. Zcela zjevné nezvládání profese, bez námahy alespoň předstírat, že tu paní tato práce baví. Písemný projev v záznamu vyšetření na úrovni žáka prvního stupně základní školy s gramatickými chybamí. Objektivní psychopatologický nález na pět řádek, s kterými by u zkoušky z psychiatrie neobstál ani medik, Motto ambulance: vykázat vyšetření u co nejvíce pacientů a zinkasovat od zdravotní pojišťovny co nejvíce peněz. Po druhé návštěvě výrazné zhoršení psychického stavu, stráta důvěry a změna psychiatra. Tam konstatována chybná diagnóza, v důsledku toho nesprávná indikace psychofarmak, navíc s ingorancí nežádoucích vedlejších účinků. Závěr: důrazné varování před touto také lékařkou, která prorazila dno české psychiatrie a neomlouvá ji ani skutečnost, že tento zaneřáděný rybníček je v současnosti opravdu mělký.
J.L.
Přišla jsem se žádostí o magnetickou rezonanci kvůli podezření na prasklý meniskus. Podezření měla jak moje obvodní lékařka, tak i fyzioterapeut. Na fyzio jsem docházela 2x týdně dva měsíce a cítila jsem značnou úlevu po cvicích i elektřině do kolene. K paní doktorce jsem přišla pro žádanku, chování naprosto arogantní a výsměšné. Protože mi zabrala rehabilitace, nebyla bolest taková, jako na začátku léčby a paní doktorka mě vysmála, že s kolenem nic nemám a nevidí důvod mě někam posílat. Nakonec jsem si teda důrazně žádanku vyžádala, aby magnetická rezonance potvrdila, že mám opravdu prasklý meniskus. K paní doktorce už pro radu rozhodně jít nehodlám.
Ali
U p. doktorky jsem se cítila jakobych ji obtěžovala. Na mou bolavou nohu se ani nepodívala, ani na rentgen neposlala, o léky jsem si musela říct sama, jinak bych odešla pouze s tím, že mám zhubnout a koupit si vložky do bot. Více se k ní neobjednám.
A.N
Připadá mi že si na mně neudělá dost času a neuměřně protahuje případnou žádost o Hospitalizaci zvažuji změnu psychiatra
neznamý
Ani pořádně nevyslechne,nezeptá se na nic.Když řeknu své potíže jen dokáže navyšovat léky.Nereaguje na to když jí řeknu nežádoucí účinky.Nespokojenost
Veronika
Mrzi me, ze jsem si nazory neprecetla nez jsem se k pani doktorce vydala. Naprosto zbytecny cas bez vysledku. Opravdu absolutni nezajem. Pri vyrknuti toho ze me boli zada bych cekala ze si je alespon prohledne nebo prohmata... opravdu nedoporucuji ...
Domča
Paní doktorka bez zájmu. Zbytečně nás ve 40ti stupních v létě nutila do širokého balení, přesto že nález by fyzilogický. Pokaždé navíc ukazovala široké balení jinak. A až při 3tí návštěvě řekla ať koupíme abdukční kalhotky. Což je pokud by skutečně byl nějaký nález velice pozdě. Široké balení zbytečně by mi nevadilo, ale její přístup nebyl moc osobní ani příjemný. A upřímně mám pochybnosti o profesionalitě a o tom, že ji práce baví, zajímá a chce lidem pomáhat. Působila na mě, že si to v práci chce jen odsedět. Samozřejmě to chápu, ale opravdu nemohu doporučit. My jsme na základě několika zkušeností ortopeda změnili.
Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Olomouci
Gynekologie zdravotnická zařízení Olomouci