Urologie

O nás

UroKlinimum je ambulantní urologické pracoviště se širokým spektrem péče. Poskytujeme akutní i preventivní péči. Zaměřujeme se nejen na léčbu běžných urologických onemocnění, ale také na řešení specifických problémů jako jsou inkontinence žen, opakované záněty, erektilní disfunkce, andropauza a zvláště i na nádorová onemocnění. Kromě standardních i specializovaných vyšetření provádíme chirurgické zákroky - obřízka (cirkumcize), vasektomie (mužská antikoncepce), frenuloplastika a další excize, drobné výkony na genitálu, fúzní biopsii prostaty a léčbu zbytnělé prostaty - horkou parou – Rezūm.

Přijímáme i nové pacienty.

Služby

Specialisté

Budějovická 778/3a, Praha 140 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (24)

MUDr. Monika Purmová, FEBU Jiný

Dnes jsem byla poprvé u paní doktorky Purmové a naprostá spokojenost, paní doktorka příjemná, sympatická, i jsme se zasmály , prostě lidská za což jí velice děkuji. Na její doporučení pozítří podstoupím jedno vyšetření přímo u ní, ale díky tomu že paní doktorka byla opravdu milá, se nebojím. Moc děkuji, více takových lékařů

MUDr. Josef Stolz Biopsie prostaty

Tak se biopsie nepovedla z důvodu mých problémů s análním otvorem a Pan primář nechtěl riskovat nebezpečnou biopsii prostaty. Vykomunikoval mi to perfektně a osobně mi zařizuje biopsii v celkové anestézii v FN Motol. Navíc k druhému čtení posílá snímky z magnetické rezonance do FN Motol. Lepšího a ochotnějšího Pana primáře snad nejde nalézt. Velmi erudovaný a vynikající Pan doktor. Navíc jeho lidský a upřímný přístup je silně uklidňující. Pokud máte urologické potíže, takže rozhodně Uroklinikum a Pan primář Stolz!!!!!!!!

MUDr. Josef Stolz Vstupní vyšetření

Na základě vyšetření krve od OL mi byla zjištěna elevace PSA. OL mne poslala na urologii, kde jsem byl v nemocnici Brandejse. Tam jsem dostal žádanku na MR dolní pánve. Po MR v v nemocnici Nymburk mi byla diagnostikována dvě ložiska na prostatě, jedno PI-RADS 5 a druhé PI-RADS 4. Paní doktorka v Brandejse mne poslala na vyšetření biopsie prostaty a prý je nejlepší Uroklinikum v Praze. Po mnoha čtení různých recenzí a článků jsem si byl jistý, že doopravdy Uroklinikum je nejlepší v ČR. Objednal jsem se na vyšetření a měl jsem to štěstí, že jsem byl u Pana primáře, Pana doktora Stolze. Je to neskutečný profesionál a hlavně mluví bez obalu, prostě vám řekne jak se věci mají a co vás čeká. U mne je velký problém, že mám anální fisuru a navíc hypertonus svěrače. Doporučil mi celkovou anestézii v Motole, ale já plně důvěřuji Uroklinikum a hlavně Panu primáři Stolzovi, takže i přes předpokládanou bolest jsem se rozhodl podsoupit zákrok u něj. Je to prostě nejen skvělý Pan doktor, ale i člověk

MUDr. Monika Purmová, FEBU Jiný

Zdravím , k paní doktorce Purmové chodím již 3 rok, vždy mi velmi pomohla při opakovaných obtížích se
    záněty moč.mechýře, dle doporučení jsem až na občasné náznaky bez obtíží. Velké díky jí i sestřičce za velmi ochotný přístup a pomoc při řešení problémů. Jsem ráda, že se mám kam obrátit a doporučuji všem se nebát a problém řešit včas. Díky moc za vše

Doc. MUDr. Štěpán Veselý Jiný

Velmi milý pan doktor, situaci dokáže zlehčit humorem, vše vysvětlí, skvělý odborník. Jednoznačně doporučuji!

MUDr. Monika Purmová, FEBU Jiný

Každá návštěva probíhá vždy profesionálně, jsem velice spokojen. Rychlé vyšetření a odeslání do nemocnice mě zachránilo od velmi velmi bolestivého zánětu. Popravdě mám problém se studem u lékařů z předešlých vyšetření u jinných lékařů. K paní doktoce vím že se mohu obrátit s jakýmkoliv problémem a dotazem.

MUDr. Josef Stolz Jiný

Velká spokojenost s výsledkem/průběhem operačního zákroku Rezum:Před tím velké potíže kvůli BHP/LUTS- v podstatě veškeré popisované problémy, včetně i jiných/vzdáleně souvisejících (nebudu popisovat..), medikace způsobovala značné nežádoucí účinky (zdůraznění arytmie, motání hlavy) a to nemluvím o tom, že dlouhotrvající neléčený LUTS poškozuje moč.měchýř... Váhal jsem nad touto novou metodou, nehrazenou pojišťovnou (viz značně vysoká cena, nehrazená pojišťovnou), u mě navíc prostata značně přesahující 80g, což může prý snižovat finální úspěšnost...Rozhodnutí ztěžovaly i obavy z neúčinnosti operace (viz předchozí věta) a vůbec ze zákroku jako takového. Výsledek/zkušenosti:Profesionální, uklidňující, pozorný přístup, rekonvalescence zcela bez problémů a po cca 3 týdnech značné zlepšení oproti předchozímu stavu(vzhledem k velikosti mé prostaty), již cca po 2 měsících stav téměř jak ve 20 letech - návštěva WC za 24 hodin cca 6x a žádné výraznější potíže. I kdybych musel zákrok po třeba 4 letech opakovat (jakože studie říkají pouze že po 4-5 letech téměř žádné opakování u této nové metody není nutné), rozhodl bych se opět pro tuto metodu, než podstupovat klasickou invazivnější metodu v nemocnici...(Člověk samozřejmě předpokládá, že se časem, po letech tento zákrok začne hradit pojišťovnou už proto, že přece to není v zájmu nikoho - obsazovat nemocnice, mít delší, komplikovanější rekonvalescenci, anebo se zkoušet "ládovat" prášky...). Ještě jednou tedy tímto děkuji...

MUDr. Monika Purmová, FEBU Jiný

Byl jsem spokojený s příjemným, korektním přístupem a pečlivě provedeným vyšetřením. Objednací doba byla přijatelná s ohledem na čas dovolených a také ve srovnání s jinými pracovišti.

MUDr. Monika Purmová, FEBU

Dobrý den, pane Chytile, děkuji za hodnocení. Pokud budete cokoliv zase potřebovat, neváhejte se objednat. Přeji pevné zdraví

Doc. MUDr. Štěpán Veselý Jiný

Pan doktor byl velmi profesionální, věnoval mi pozornost, vyšetřil mne a navrhl postup léčby. Vřele doporučuji.

MUDr. Monika Purmová, FEBU Jiný

Dodatek k mému hodnocení MUDr. Purmové z 26.11.2020. Byl jsem opět u paní doktorky, tentokrát na cystoskopii. Přestože tento zákrok není z nejpříjemnějších, díky paní doktorce proběhl hladce. Takže trvám na svém předchozím hodnocení. A velké díky i její sestřičce. Pavel

MUDr. Monika Purmová, FEBU

Hezké dopoledne, pane Zachrlo, děkuji za hodnocení. Jsem moc ráda, že jste s péčí spokojen. Sestřičce váš vzkaz s radostí předám. Přeji vám pevné zdraví.