O nás

Cílem estetické stomatologie je výběr ošetření vedoucí k přirozenému, zdravému a zářivému vzhledu chrupu. Každému pacientovi věnujeme nadstandartní a individuální péči. Krásný a zdravý úsměv našich pacientů je naší radostí.

Služby

Specialisté

Bratří Čapků 384/14, Veveří, Brno 602 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (29)

MUDr. Dana Pokorná Vstupní vyšetření

Kde se vzalo tolik pozitivních hodnocení nechápu ale budiž.
    Při vstupní prohlídce jsem se zeptal, proč stojí plomba takovou ceny, když průměr je nižší? Odpověděla, že "tak to prostě je a pokud se mi něco nelíbí, tak mám jít jinam". Za mě je paní doktorka jen další v řadě arogantních zubařů, jejichž snaha je pouze vydělat si.
    Pokud jde o zařízení (byl jsem vloni), bylo zastaralé. Objednávání a sestry ok.

MUDr. Dana Pokorná

Cenová kalkulace výplní a ostatních výkonů se odvíjí od nákladů konkrétní ordinace,které dle zákona zpracovává nezávislé pracoviště. Jiná je tedy v centru města a jiná na vesnici, záleží také na kvalitě používaných materiálů a dalších faktorech. Pacient má samozřejmě možnost volby lékaře a je velmi důležité ,aby vzájemný vztah byl založen na důvěře a pozitivním přístupu. Veškeré vybavení bylo pořizováno před 3-4 lety nebo později, za zastaralé ho tedy nepovažujeme.