Poliklinika Škoda
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Škoda
tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav 29301Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (30)
Zejbrdlichova. Mon.
Pan doktor Emler mi vždy dokázal pomoci, vše vysvětlit a poradit. Nikdy jsem nečekala dlouhou dobu, i když byla čekárna plná. Každopádně je lepší se objednat, sestřička je velmi příjemná a vyjde vám vstříc...
Výborných lékařů - specialistů je málo, proto bychom si měli vážit každé pomocí, která je nám dostupná, a obzvlášť pan doktor je zkušený lékař s lidským přístupem, rozsáhlými znalostmi ve svém oboru a vynikajícím přístupem k pacientům.
Děkuji.
Oplt
touto cestou chci podekovat Mudr Emlerovi za jeho peci super doktor mohu vrele doporucit ve svem oboru kapacita
FraLong
Otevřela mi oči. Své zuby jsem začal vnímat jinak.
Děkuji za vše.
Kéž bych se mohl vrátit do její péče.
M. Poklembová
Moje zkušenost z dnešní návštěvy pana doktora Emlera je naprosto pozitivní a příjemná. Je to odborník, který srozumitelně a jasně řekne, co svým vyšetřením zjistil a jakou léčbu doporučuje a nasazuje. Na co jsem se zeptala, na to jsem dostala příjemnou a inteligentní odpověď. Co víc si od lékaře přát ? Děkuji jemu i sestřičce za milé jednání.
JH
Lékařka velice profesionální a empirická. Mohu jenom doporučit!
Máťa Hraběnka
Asi tak ,do týdne je pan doktor schopen mě přijmout a vyřešit akutní stav.... takže skvělé.!
A vy kdo máte 30 kg nadváhu ....asi se dívíte,že máte problémy s pohybem....naprosto souhlasím,přijďte,až zhubnete!
TM
Moc prijemny a napomocny pan doktor.
Po hrozne zkusenosti z Prahy jsem u pana doktora byla jak v jirikove videni - v tom dobrem slova smyslu. Moc diky!
Stanislav Fryč
Mohu potvrdit to že je to je dobrý chirurg. Profesionál jen přes chirugii. Dělal mi dvě operace a jsem spokojen. Bohužel má problém s jednání s lidmi. Dnes jsem navštívil jeho ordinaci s mojí matkou, každý samostatně. To co jsem se zpětně dozvěděl se mnou otřáslo. Jeho jednání bylo otřesné, zřejmě neumí jednat s ženami, ponížení a pláč v jeho ordinaci. Není to psycholog, ale tak jak zachoval..... no coment
Kašparová Helena
Paní doktorku jsem měla moc ráda a dodnes se vyrovnávám s tím, že odešla do důchodu. I spousta známých na ní s láskou vzpomíná. Těžko člověk za ní hledá náhradu.
Jaroslava Houdková
Dobrý den, musím sdělit, že p.doktor Emler je opravdu odborník na svém místě Příjemná sestřička i pan doktor.
Velmi mně pomohl okamžitě od bolesti v podkolenní a velmi zručně mně ulevil punkcí.
Není se čeho obávat. Dávám pět hvězdiček.