Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujeme zdravotnické služby z oblasti praktického lékařství, gynekologie, ortopedie, stomatologie a stomatologické laboratoře

Služby

Specialisté

Poliklinika Škoda
tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav 29301
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (30)

Z
    MUDr. Milan Emler Jiný

Pan doktor Emler mi vždy dokázal pomoci, vše vysvětlit a poradit. Nikdy jsem nečekala dlouhou dobu, i když byla čekárna plná. Každopádně je lepší se objednat, sestřička je velmi příjemná a vyjde vám vstříc...
    Výborných lékařů - specialistů je málo, proto bychom si měli vážit každé pomocí, která je nám dostupná, a obzvlášť pan doktor je zkušený lékař s lidským přístupem, rozsáhlými znalostmi ve svém oboru a vynikajícím přístupem k pacientům.
    Děkuji.

O
    MUDr. Milan Emler Jiný

touto cestou chci podekovat Mudr Emlerovi za jeho peci super doktor mohu vrele doporucit ve svem oboru kapacita

F
    MUDr. Petra Zapadlová Jiný

Otevřela mi oči. Své zuby jsem začal vnímat jinak.
    Děkuji za vše.
    Kéž bych se mohl vrátit do její péče.

MUDr. Milan Emler Jiný

Moje zkušenost z dnešní návštěvy pana doktora Emlera je naprosto pozitivní a příjemná. Je to odborník, který srozumitelně a jasně řekne, co svým vyšetřením zjistil a jakou léčbu doporučuje a nasazuje. Na co jsem se zeptala, na to jsem dostala příjemnou a inteligentní odpověď. Co víc si od lékaře přát ? Děkuji jemu i sestřičce za milé jednání.

MUDr. Pavla Vejvalkova Jiný

Lékařka velice profesionální a empirická. Mohu jenom doporučit!

MUDr. Milan Emler Jiný

Asi tak ,do týdne je pan doktor schopen mě přijmout a vyřešit akutní stav.... takže skvělé.!
    A vy kdo máte 30 kg nadváhu ....asi se dívíte,že máte problémy s pohybem....naprosto souhlasím,přijďte,až zhubnete!

T
    MUDr. Josef Čepelík Jiný

Moc prijemny a napomocny pan doktor.
    Po hrozne zkusenosti z Prahy jsem u pana doktora byla jak v jirikove videni - v tom dobrem slova smyslu. Moc diky!

MUDr. Milan Emler Jiný

Mohu potvrdit to že je to je dobrý chirurg. Profesionál jen přes chirugii. Dělal mi dvě operace a jsem spokojen. Bohužel má problém s jednání s lidmi. Dnes jsem navštívil jeho ordinaci s mojí matkou, každý samostatně. To co jsem se zpětně dozvěděl se mnou otřáslo. Jeho jednání bylo otřesné, zřejmě neumí jednat s ženami, ponížení a pláč v jeho ordinaci. Není to psycholog, ale tak jak zachoval..... no coment

MUDr. Jindra Mikulecká Jiný

Paní doktorku jsem měla moc ráda a dodnes se vyrovnávám s tím, že odešla do důchodu. I spousta známých na ní s láskou vzpomíná. Těžko člověk za ní hledá náhradu.

MUDr. Milan Emler Jiný

Dobrý den, musím sdělit, že p.doktor Emler je opravdu odborník na svém místě Příjemná sestřička i pan doktor.
    Velmi mně pomohl okamžitě od bolesti v podkolenní a velmi zručně mně ulevil punkcí.
    Není se čeho obávat. Dávám pět hvězdiček.