Poliklinika Prosek a.s.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Poliklinika Prosek a.s.
Lovosická 440/40, Praha 19000Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Pojišťovna VZP, a.s.
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna Všechna pojištění
Názory o lékařích (219)
Pavla S.
Pani doktorka je skvělá, udělá všechna vyšetření. Ale naprostá arogance sestry, která je nepříjemná, zvedá hlas, se nedá přehlednout. Očividně neumí ani objednat pacienty, protože vždycky se musí čekat min.hodinu.
M.P.
Řešila jsem s doktorkou, která zde již nepracuje problém s cyklem 40-45 dnů. Po hormonálních testech jsem si volala o výsledky a řekli mi, že to vypadá na syndrom PCOS. Původní doktorka již pracovala jinde, tak jsem se objednala k doktorce Klímové. Nevěděla jsem pořádně co PCOS je, jestli se to léčí, jak změnit péči o sebe, tak jsem očekávala konzultaci, kde mi to někdo vysvětlí. Od paní doktorky jsem dostala skoro až vynadáno proč se objednávám, když jsem před pár měsíci byla, že žádný PCOS nemám, že neví kdo mi to řekl, a že při vší úctě za to může moje nadváha (vždy jsem jedla zdravě a cvičila několikrát týdně, ale v té době jsem měla problém s novým pracovním režimem a úkoly doma, kila šla přes všechnu snahu nahoru). Umíte si představit, jak mi tahle slova ublížila. Zastala jsem se sama sebe a nakonec teda uznala, že se snažím, ale trvala na svém. Musím ale říct, že možná měla pravdu, protože po srovnání režimu a shození nadbytečných kil se cyklus srovnal. Chodím sem teď k jiné doktorce, svoje výsledky jsem už nikdy neviděla, a o PCOS se mnou už nikdo víc nemluvil, symptomy zmizeli...tak snad jsem zdravá?
Pepa
plus:odbornost - změnou léků pomohla synovi zlepšit život,
je hodná a empatická
mínus: sestřička někdy jedovatá.....
neochota napsat doporučení na kompenzační pomůcku, neumí vydat erecept, propouštěcí zpráva v pěti větách na papíře z Gmailu, kterou musím osobně převzít a odnést o patro výš?!?
M.Z.
Do tohoto zařízení, kde si lze vybrat z nejméně pěti lékařek či lékařů, jsem začala chodit asi před rokem a půl. Na úvod se mě paní doktorka zeptala, co od ní očekávám, na to jsem uvedla, že lékařka, k níž chodím 25 let, šla do důchodu a hledám novou ordinaci. Pořád jakoby nechápala, proč jsem přišla, takže jsem dodala, že poslední cytologii jsem měla loni v prosinci, tedy před rokem, vyjela na mě, proč tedy chodím, když jsem ji teď měla. Na to jsem několikrát zopakovala, že to bylo LONI v únoru, ale asi jsem se jí nelíbila, nechtěla to pochopit. Nejsem cizinka a česky mluvím srozumitelně. Když jsem uváděla rodinnou anamnézu, pro změnu nechtěla rozumět, že má matka měla gyn. operaci.... Zkrátka do Gynclinu chodím dál, ale objednávám se k jiné lékařce.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze