Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Náchod
Němcové 738, Náchod 547 01
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (11)

R

Paní doktorku jsem navštívila s šestiletou dcerou, ohledně logopedie - písmena L, R,Ř. Ačkoli dcera celou dobu seděla, paní doktorka ji diagnostikovala hyperaktivitu, poruchu motoriky, a přirostlý jazyk, který je třeba chirurgicky odstranit. Prý jsme tam měly dávno být, dcera to nebude mít lehké, mě doporučila homeopatika na nervy, abych to ustála - takový svéráz jsem dlouho nezažila. Na ORL mi řekli, že to k chirurg.zakroku neni, šikovná logopedka ji to naučí. Kontaktovala jsem jinou logopedku, se zcela jiným, vstřícným přístupem a za několik měsíců dcera nastoupila do školy bez logopedických problémů. Dnes je dceři 20let, odmaturovala s vyznamenáním a studuje vysokou školu... Možná tenkrát měla paní doktorka jen špatný den.

• Mgr. Věra Kejdanová Jiný  •

Katastrofa. Babičku z ordinace téměř vyhodil, co tam dělá, přitom byla objednaná a ještě ji i objednali sanitku na dopravu do ordinace. Ve výsledcích jí řekli že má anémii, žádný lék ji nedal, jenJi nadával a vyčítal. Poprosila o vyplnění papírů do duchodaku. Na to že nemá čas. Babička dva dny plakala. Za mě katastrofa, vůbec ne neumí chovat a ještě ji ani nepředepíše potřebné léky!!!!

• MUDr. Vladimír Chvojka Jiný  •

Diletantství, nic jiného si p. Semeráková nezaslouží. Přidělila mému otci (78 roků) před 3. Roky naslouchadlo. Stálo ho to 3.000,- + 4.000,-Kč od pojišťovny a nefungují ani po seřízení. Nepoužívá je a má velké problémy se sluchem. Zažil neochotu a laxní přístup. Prodala mu malé sluchadla, které svými hrubými prsty nezvládá ovládat. A sluchadla měla jen tovární nastavení. Baterie vydrží Teď už máme srovnání v HK. Zde jsme zažili velice rozdílný způsob. Prý tam chodí mnoho pacientů z Náchodska. Zažili jsme ochotu, profesionální přístup. Přívětivé chování. Do 14. dnů má za 6.000,-Kč naslouchadlo za ucho, s kterým slyší a které hravě ovládá. Baterie vydrží asi týden. Žádné vnucování drahých naslouchadel. tec prostě po 6 rocích opět slyší. A je spokojený.
    Luboš B. Č. Skalice

• MUDr. Marie Semeráková Nedoslýchavost otce  •