Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s.
Matice školské 1786/17, České Budějovice 370 01Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (127)
Markéta
Pan doktor i sestra jsou vždy velmi příjemní a ochotní. Bez objednání si ale člověk počká klidně i 2 hodiny.
U mě byl problém, že pan doktor za boha nebyl schopen dokonale odstranit pihu na mém rameni. Nikomu z mých známých se něco podobného nestalo, že museli 4x na doostranění a nikdy úspěšně. Prý “hluboký chloupek” a podobné. Může se stát, ale na 4x?!
Mou frustraci nebral moc dobře, protože se snaží být vždy velmi příjemný a já už na po 4x rozhodně nebyla.
Mám smíšené pocity.
Kateřina
Paní doktorka je pečlivá. Bohužel má příliš pacientů a stále přijímá nové. Člověk stráví celý den v čekárně, mnozí ztrácejí nervy a se sestřičkou tak vznikají zbytečně vyhrocené situace. Navíc se u ní v poslední době často střídá nemoc, dovolená či jiná nepřítomnost. Vrcholem bizáru dle mého názoru bylo když mne sestřička objednala na předoperační vyšetření, týden předem mi poslala pozvánku a když jsem v daný den dorazila, ukázalo se, že má paní doktorka dovolenou.
misulka569
Paní doktorka je na jednu stranu hodná na druhou strašně arogantní a zlá. Přišla jsem s problémem se kterým mi sama rekla že nezná. Za to já nemůžu že má samé malé ADHD děti. Na to je možná dobrá, neříkám nic. Ale v léčbě úzkosti, depresi a fobii u mladistvých je k ničemu.
Napsala mi nějaký léky na schizofrenii už po druhé přitom schizofrenii netrpím. Dělá si co chce. Naštěstí už přecházím k psychiatricce pro dospělé.
Jiří
Paní doktorka je sice milá a pečlivá, ale to jen za předpokladu, že se k ní vůbec dostanete. Pravidelně se u ní střídá dovolená či jiná nepřítomnost a když už má ordinovat, k začátku ordinační doby si lze přičíst klidně hodinu, protože na čas opravdu nechodí.
Kvůli pětiminutové záležitosti tam musí člověk strávit půl dne, protože změřit tlak, oči a dát dvě razítka je asi v dopoledních hodinách nad provozní možnosti. Samozřejmě tohle není nikde zmíněno - jedná se o milé překvapení od sestry po dlouhém sezení v čekárně.
U paní doktorky je čekací doba běžně tři a více hodin, ale narvaná čekárna jí nebrání v přijímání stále nových pacientů. Je to škoda. Lékařka je to kvalitní, ale čas na pacienty nemá a člověk si musí vzít týdenní dovolenou, aby se k ní dostal. (Mimochodem, v případě objednání je nejbližší termín za dva měsíce.)
Lenka
Pan doktor píše a píše na pc. Přijdete do ordinace, jste tam 20 min., z toho 15 min. píše do pc (i když jdete jen na kontrolu), 5 min vás vyšetří na lůžku. Když s vámi mluví (což také je spíše výjimka), ani se na vás nepodívá. Oční kontakt absolutně žádný. 1 jeho otázka, vaše odpověď jednou větou = dlouhé psaní do pc. Ale bohužel konkrétní diagnóza nebo vysvětlení problému a příčin žádné.
Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Českých Budějovicích
Praktrické lékařství zdravotnická zařízení Českých Budějovicích