Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Komplexlužeb z oblasti praktického lékařství, ORL, neurologie, zubní, laboratoře, chirurgie.

Služby

Specialisté

Poliklinika Lípa Centrum
Seydlerova 2451, Praha 158 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (41)

MUDr. Olga Brůhová Jiný

Nedoporučuji nechávat si odstraňovat u MUDr. Brůhové pihy. Vždy zůstane obrovská jizva větší, než byla piha samotná. Pokud na to poukážete, odpoví, že je to na zádech a že tam je to jedno. Pokud argumentujete prací jinde, kde jizvy nedělají, odpoví znovu bez argumentu, že je to na zádech. Ne, není to jedno! V této ordinaci žel pihy odstraňují naprosto bezohledně. Hlavně že korunky se sypou, což je důležité. Pak má mít člověk nějaký respekt v dnešní době. Raději zvolte jiného doktora.

MUDr. Zuzana Šlemrová Jiný

Ordinovala jako narhada moji lekarky, ktera mela dovolenou. Potreboval jsem pouze urgentne vyplachnout jedno ucho, protoze jsem spatne slysel (ukon na 5min), mam chronicky problem s uzkym zvukovodem. Pry se mam objednat. V podstate mne vyhodila.

MUDr. Nina Šohájková Jiný

Byla jsem objednána na den a hodinu, čekárna plná lidí, kteří byli také objednáni, ale paní doktorka nikde a ani nepřišla, bez žádné omluvy, prostě nic. Vyšetřovala mi i autistického syna, byla velice nepříjemná, nikdy bych k ní už nešla. Nedoporučuji!

T
    MUDr. Pavel Kohout Jiný

K panu doktorovi Kohoutovi jsem se dostala kdysi náhodou, když jsem se zmínila své tehdejší praktičce, že mi v noci občas buší nekontrolovatelně srdce.
    Vyšetření probíhalo standartně, dostala jsem i holtera k zaznamenávání srdeční činnosti. Zřejmě tam tenkrát něco bylo, nevím, ale bylo mi doporučeno vyšetření skrze tepnu, tuším, že se to jmenuje katetrizace. Já tenkrát jako dvacetiletá holka jsem zběsile googlila, co to vlastně je, a po zjištění, o co se jedná jsem na to prostě nešla a už jsem ani k panu doktorovi ani na jinou kardiologii nikdy nešla. Za několik měsíců jsem kvůli jiným potížím vysadila antikoncepci. Samozřejmě bušení srdce zmizelo jako mávnutím kouzelného proutku a už se nikdy neobjevilo. Dnes je mi třicet. Chci tím říct, že jsem ráda, že jsem dala na svou intuici a nešla na ne zrovna příjemné vyšetření, které by bylo naprosto k ničemu. Pan doktor by se měl nejprve více zajímat o to, zda nemůžou problémy se srdcem způsobovat jiné léky. Já o té antikoncepci určitě říkala, že mě to nenapadlo, je v pořádku, ale já nejsem doktor. Jeho to mělo napadnout, kor když se všeobecně ví, že to svinstvo způsobuje kdejaké vedlejší účinky.

G
    MUDr. Olga Zímová Jiný

Nekolik let pravidelnych preventivnich navstev pani doktorky, kdy jsem vzdy do 5 minut odesla s pochvalou, presto ze jsem upozornovala na problemy, vedlo loni k pohotovosti, kde se ukazal neleceny zanet. bohuzel ani to me neodradilo, dalsi bolest jineho zubu pani doktorka vyhodnotila slovy "tam vas nic bolet nemuze to je mrtvy zub". az zubni hygienicka jinde mi upozornila, ze kaz na osmicce vyzaduje akutni peci. Vyzadala jsem si rentgen, podle ktereho bylo dle pani doktorky vse v poradku. Presla jsem s bolesti jinam, kde dle jejich rentgenu nasli nekolik kazu a dalsi neleceny zanet. NEDOPORUCUJI!!

MUDr. Milan Radosta Jiný

Pan doktor je docela sympatický člověk, velmi rád si popovídá, což někomu může vyhovovat. Pokud ale řešíte nějaký svůj vlastní problém, možná vás nemusí zajímat, sáhodlouhé vyprávění o tom, co kdysi pomohlo jeho příbuzné. Trocha vnímavosti by neuškodila, pokud jako pacient dáváte najevo, že vás to nezajímá. Účinnost léčby jinak asi v pořádku.

MUDr. Milan Radosta

Rád bych na toto hodnocení reagoval,nevím však kdo se skrývá za přezdívkou Vačice. Alergologické vyšetření je přínosné hlavně tam,kde se opravdu jedná o alergii atopického typu,řada pacientů má zdravotní potíže,které nejsou alergií ,takovým se snažím alespoň vše vysvětlit . Na anonymní komentář se těžko odpovídá.Za svou praxi alergologa jsem měl kontakt již celkem se 76 000 !!! lidmi,rád bych ,aby byli všichni 100% spokojeni,ale tady jsem asi udělal chybu v komunikaci.

MUDr. Nina Šohájková Jiný

Prvni navštěva také v těhotenství jak už tu někdo popisoval, při zánětu dutin. Paní doktorka vypsala antibiotika bez výtěru, nepomohlo to, pak dalši antibiotika, trochu se mi ulevilo... až potom nasledoval výtěr a poslala mně ať jdu na sono, bez žádanky mně tam nevzali, takže volám zpět aby ji vystavili a dostanu jen zprávu od lékaře. Samozřejmě na Sono mi jen řekli co ta paní doktorka o sobě mysli a že to doporučeni ve zprávě nestači tak jsem zašla na jiné ORL kde vyšetřeni proběhlo v pořádku a hned všechno vysetreno s upozorněním, že antibiotika v těhotenstvi, co mi vypsala pí doktorka je velké riziko... dávejte tu pozor, vždy máte právo na názor i jiného lékaře

MUDr. Dagmar Johnová

Ordinaci lékařky jsem navštívil na doporučení mé kamarádky. První dojem ordinace nic moc, je zastaralá, dle mého názoru nefunkční. Přišlo mi velmi nehygienické, aby paní doktorka/zubařka mi sahala do pusy bez ochranných pomůcek, mluvit na mě, aniž by neměla roušku. Velmi nevhodné mi také přišlo, když se bavila společně se sestrou o jiném pacientovi nebo o tom, co kdy a kde bude dělat. Po dvou návštěvách jsem se rozhodl, že další návštěvu neuskutečním, poněvadž u mě na prvním místě je hygiena a ta u paní doktorky je velmi slabá.

MUDr. Nina Šohájková doporučení jiným lékařem

Na ORL jsem byla s dítětem na doporučeni jiného lékaře. Po dvouhodinovém čekání nás doktorka Šohájková uvítala nepříjemným tónem: "Zase zbytečný vyšetření." Škoda, že jsme v tu chvíli neodešli. Samotné vyšetření toto lékařkou bylo hrubé a s velmi nepříjemným komentářem. Po vyšetření se s námi rozloučila slovy: "Tak už jděte na chodbu. Sestra vám dá lékařskou zprávu venku." Nechálala jsem její hněv a zahořklost. Doufám, že se s touto doktorkou se už nesetkám.

MUDr. Zdenka Kábrtová

Paní doktorka byla nepříjemná a arogantní. Byli jsme s dcerou dnes poprvé a taky naposled. Bez doporučení a dokumentace od předchozího lékaře se s námi vůbec nebavila a nebo na všechno odpovídala “...to mě vůbec nezajímá“
    A výsledek? Přijďte za 3 měsíce, žádná rada, doporučení nebo předpis léků, které dcera potřebovala, zkrátka příšerné a neprofesionální!