Poliklinika KOLF s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Služby
Specialisté
Poliklinika KOLF s.r.o.
Masarykovo náměstí 2667, Pardubice 53002Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (58)
D.M.
Za panem doktorem jsem přišel den po návštěvě v nemocnici, kde mi diagnostikovali prasklinu v menisku a více mi k tomu neřekli s otázkou jestli na operaci chci.
Za panem doktorem jsem šel s tím, abych dostal odborný názor ortopeda oproti klasické ambulanci úrazové.
Bylo mi řečeno od pana doktora, že mrhám jeho časem, že diagnostiku jsem dostal a dveře jsou za mnou, neposlechl si ani mojí verzi, kterou jsem se mu snažil vysvětlil, že se vůbec v odvětví medicíny nevyznám a od toho jdu za ním, abych dostal více informace a věděl jak s celkovými obtížemi naložit jelikož je to moje první zkušenost s jakoukoliv obtíží kolena.
Velice nepříjemné chování a neprofesionální přístup a kromě toho, že na operaci mám jít přeci jsem se nic nedozvěděl a odešel opravdu naštvaný.
Monika
Dobrý den, u MUDr. Popelky si na čekání stěžovat nemůžu, jak tady píší jiní, přišla jsem na řadu v podstatě hned, asi jsem měla štěstí, každopádně mě vyšetřil, řekl mi, že mám dvě oční vady a že si mám koupit brýle dole u jeho manželky v optice. Ptala jsem se, kolik mám dioptrií, to mi odmítl sdělit s tím, že manželka už bude vědět. Takže dioptrie nevím, nesdělila mi to ani jeho žena, a je opravdu sprosté, že vás těmito postupy nutí koupit si brýle u nich. Jedna návštěva stačila.
A.J.
Lékařka je arogantní. Asi spoléhá na to, že je v Pardubicích málo kožních lékařů a podle toho se zřejmě chová. Z návštěvy jsem měla takový pocit, že i kdybych měla dojíždět na kožní do Hradce k této doktorce už víckrát nepůjdu.
JD
Poslala jsem dotaz k objednání na mail uvedený na internetu.
Obdržela jsem odpověď, že mám zavolat sestře, prý mě objedná.
Obratem jsem telefonovala, ale pro mé překvapení jsem dostala vyhubováno za napsaný mail. Po arogantních 5 minutách jsem konverzaci se sestrou raději přerušila. Proč mi odepsali na mail, že mám telefonovat, když o pacienta nestojí?
K.T.
Lékař se dostavil o hodinu později, vyšetřil 3 pacienty a začala přestávka téměř půl hodiny. Zřejmě čas svačiny. Není prostor pro akutní pacienty, jen objednaní. Do ordinace se však ráno nedalo dovolat. Vzhledem k tomu, ze jsem od lékaře, za kterého bere pacienty v době dovolené, mají přednost nejprve ti jeho. V příštím životě budu praktický lékař a bude mi krásně. Pacienti rukojmí, přijdu v 8:30, odejdu v 12h. Ještě, že moje úžasná paní doktorka takto nefunguje. Budu ji muset koupit minimálně velkou kytici.
FM
Pan doktor dostal snímky a vše na zlatém podnose, absolutně nepomohl, nebylo mu rozumět, zprávy od ostatních lékařů včetně rentgenů si ani nepřečetl.
HB
Sestřička super, u lékaře jsem byl několikrát, hrozně náladový, jedou super, podruhé hrůza. Při poslední návštěvě, co mě odmítl udělat drobný zákrok, sám navrhl, ať si najdu jiného lékaře, hrozný přístup.
Drahošová
Čekání v irdinaci mezi nemocnými ns razitko je děsný 8h čekání šílenost, hrůza, děs.. To přeci takhle fungovat nejde, má mít jeden den pro lidi ohledně vypisu dokumentace
P.S.
Škoda, že nejde dát 0. Opravdu špatný přístup k pacientovi. Podcenění situace, které vyústilo akutní operací a hospitalizaci na JIP. Pacient byl z ordinace poslán pěšky do nemocnice a to až po týdnu nahlášených potíží a bolestí. Prosím, zvolte si jiného lékaře.
Milan Valda
silně smíšené pocity ze dvou návštěv, při první jsem byl vyšetřen celkem zevrubně, doporučení na RTG, jež je ve stejné budově, další léčba dle výsledků RTG. Druhá návštěva - slova pana doktora: " připomeňte mi co jsme u vás minule řešili". Ok, vysvětluji znovu s trpělivostí své potíže.
Pan doktor: "na RTG jste byl?"..vzhledem k tomu, že mu výsledky chodí přímo do systému, zbytečná otázka...Výsledky následně RTG nekonzultovány, následovala totožná vyšetření provedená na první návštěvě. Chvíli ťukání do klávesnice a "objednejte se na neurologii"...nejistá otázka z mé strany: "takže pane doktore, z ortopedického hlediska jste neshledal žádný problém?"...odpověď: "ne" a předání zprávy do ruky.
velmi vázne komunikace ze strany doktora, na vše je nutné se dotazovat, jinak se mnoho nedozvíte, absence normy jednání s pacientem
suma sumárum
neochota pomoci, velmi nedostatečná komunikace s pacientem, neochota pomoci
možná měl pan doktor špatný den, tyhle recenze mohou být relativně subjektivní.
Praktrické lékařství zdravotnická zařízení Pardubicích
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Pardubicích