Poliklinika Jičín
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (13)
Ladislav Kubát
Paní doktorka je v první řadě odborník ve své profesi. Skvělý přístup ,a je velice slušná k pacientům .Lepší lékařku jsem za svůj život nepoznal , a že už mi je dost. Už k ní chodím mnoho let, a velká spokojenost.
Toriel
Nejlepší a nejkomplexnejsi lekar, co znam. Po sesti tyden, kdy jsem nemohla mluvit, a 2 navstevach na ORL, kde mi rekli, ze mam chrapot, jsem se dostala sem. A diagnoza - ochrnuta hlasivka!! Diky pomoci pani doktorky pri posledni navsteve- vse v poradku. Pani doktorka je razna, vyptava se a muze vypadat neprijemne. Ovsem pri druhe navsteve, pokud vse dodrzujete, je uz mila a velmi se zajima. Me pro jistotu poslala hned na rentgen plic a srdce, na neurologii a sono stitne zlazy, jestli to neni od nadoru. Vse zaridila sama a rychle. Kdyz mi minuly tyden sdelivala, ze je vse v poradku, bylo videt, ze ma sama radost, ze pro ni nejsem jen cislo. Opravdu ji na cloveku zalezi Diky ni mohu zase plnohodnotne ucit.
Petra K.
Paní doktorka byla jediná, která dokázala rozpoznat příčinu mých problémů a jako na pacientovi na mě nešetřila....vyšetření krve do nejmenších detailů aby odhalila všechny neduhy a nasadila správnou léčbu.....
Paní doktorka i sestřička jsou super tým a mohu je jen vřele doporučit
Pavel Varadi
nesmírně hodná Paní doktorka a sestřička vše dobodrobna vysvětleno a uděláno i když k ní nechodím vřele jistě doporučuji :)