Poliklinika Hodonín, spol. s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Služby
Specialisté
Poliklinika Hodonín, spol. s.r.o.
Národní třída 1959/90, Hodonín 695 01Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (18)
Jaroslava
skvělá paní doktorka, nemáte pocit, že vás bere jako kus a vyzařuje z ní takový klid, pohoda :-) a není potřeba se objednávat
K panu doktorovi Křenovi chodím už deset let. Je specialista ve svém oboru. Zajímá se o pacienta, je důsledný v posuzování zdravotního stavu a hledá nejvhodnější způsob léčby. Reaguje na zněny ve zdravotním stavu pacienta a podle výsledků vyšetření doporučuje pacientovi nejvhodnější léky. V mém případě došlo díky radám a předepsaným lékům pana doktora k tomu, že moje cukrovka je pod kontrolou a zároveň jsem snížil svoji váhu z původních 117 kg na 97 kg. Věřím, že pokud budu dodržovat jeho rady, bude můj zdravotní stav i v mých 66 letech dobrý. V každém případě pana MuDr. Karla Křena doporučuji svým známým s velice kladným hodnocením.
Dagmar Svobodová
K paní doktorce chodím již 32 let, také k ní začal v dospělosti chodit můj syn a máme jen ty nejlepší zkušenosti. Vždy byla pečlivá, příjemná, vše vysvětlila a snažila se pomoci. U její dcery jsem byla zatím jen jednou, jelikož pár let jsem nepotřebovala lékařskou pomoc, ale i mladá paní doktorka byla velmi vstřícná a milá.
Mikin.Suchanek
Spokojenost ,příjemná a ochotná lekarka vyšetření ,konzultace a přístup k pacientovy vynikající prostě nej. V Hodoníně.doporucuji..
Paní doktorka příjemná, sestřička příjemná, vyšetření proběhlo velmi dobře! Doporučuji těm, kteří se chystáte navštívit ušní, nosní, krční.
Ivana Kučerová
Paní doktorka je velmi příjemná, chodím do ordinace už dlouho a nad míru spokojená. Úžasný přístup a vždy mi pomůže od problémů Sestřička taktéž, příjemná, milá.
Radim
Profesionální přístup, přesná diagnóza, okamžité řešení, milý přístup paní doktorky Vasilkové i sestřičky Fojtilíkové. Mimo jiné moc krásná děvčata. Jen doporučuji :-)
Lucie
Paní doktorka byla hrozně příjemná a hlavně, na rozdíl od jiné paní doktorky, ke které jsem chodila dřív, ale byla jsem s ní nespokojená, mi řekla, co mi je (alergie na slunce). Po týdením užívání léků a mazaní, se mi vyrážka, kterou jsem měla na rukách i nohách, zlepšila a nakonec úplně zmizela.
Jinak u mě velké plus taky za to, že i když měla na internetu napsáno, že ordinuje až od 8:30, neobjednané pacienty začala brát už v 7:30.
Lucie
Pan Doktor sice není moc příjemný (nebo na mě aspoň moc sympaticky nepůsobí), ale jinak si nemůžu stěžovat. I když k něm nechodím ráda (a která žena jo :D ), je opravdu odborník. Pokaždé se mě ptá, jestli mám nějaké problémy a pokud ano, vždy mi je pomohl rychle vyřešit. Navíc sestřička je moc milá.