Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

• Oborová zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (16)

Pan doktor Funda je velice arogantní člověk absolutně bez empatie. Neumí vyslechnout pacienta,skáče mu do řeči. Zeptá se vás chcete léky nebo to opíchnout?! Řekla jsem,jestli by nešlo oboje. A on šlo. Nechápala jsem,proč se tedy nato vůbec ptá?! Poprosila jsem ho ,jestli by mne nemohl poslat na MR bederní páteře a kolen. Jelikož mám už dlouhodobé problémy. Ani lázně mi nepomohli.On mi arogantně řekl,že to stojí moc peněz.Tak mu říkám,tak mne pošlete,alespoň na MR bederní páteře. Řekl ,ať si dojdu k neurologovi.Tak mu říkám,nemohl by jste mi ty záda ,alespoň opíchnout Mesocainem?! Protože ten mi vždy zabral.Řekl mi,ať si dojdu k praktickému lékaři! A to bylo vše.Takovou neochotu jsem ještě nezažila. Tudíž jsem z ordinace odešla a pak se rozbrečela.Nikdy už k němu nejdu.

• MUDr. Jiří Funda Jiný  •

Naprosto neprofesionální , arogantní přístup sestry! Je až zarážející, že takovýhle člověk pracuje s lidmi. Chtěli jsme se objednat na vyšetření k paní doktorce, po této zkušenosti raději půjdeme jinam. Nedoporučuji !

• MUDr. Ludmila Mašková Jiný  •

Dnes 29.2.20024 jsem měla snahu se objedat u paní doktorky ,která mi byla doporučena, jako za stoprocentně výbornou lékařku ale bohužel se špatnou ,doslova hrubou sestrou, která mi dokonce dokázala bouchnout s telefonem. A když jsem volala zpět ,tak už mi ho nezvedla. S takovým jednáním s lidmi by snad měla pracovat někde jinde a né tam kde lidi očekávají vstřícnost.Ale ten den jsem pochodila velmi dobře u jiného lékaře s uplně jiným přístupem sestry a druhý den jsem objednaná k návštěvě.Je to tak, nezoufat.Když se jedny dveře zavřou ,tak se hned druhé a ještě lepší otevřou.
    Pozdrav paní doktorce
    A.Č.

• MUDr. Ludmila Mašková Jiný  •

Dobrý večer všem.
    Dneska jsme měli asi nejhorší zkušenost s lékaři v ČR za 5 let života tady. Moji těhotnou manželku "ošetřila" diabetolog Hana Landová, s nekonečným vypravením na zvýšeném hlasu (malým ji seřvala), o tom že my jsme všechny blbi ukrajinské uprchlici(což ne jsme, ale to je jedno kdyby jsme byli), které jenom jedou do Česka narodit dítě, a že kvůli nám a našim dětem ne jsou místa ve školkách, školách, a češi ne mají práce, a tak dal, a tak dal... Jako, to byla z toho úplně vytočena, rozbrečela se, a celou cestu domů brečela... Co to je za chováni, ne chápu... Už nic ani ne říkám o nějaké lékařské etiketě...

• Hana Landová Jiný  •

Lékař nebyl přítomen. Měl jsem akutní problém a nutně jsem potřeboval lékařskou pomoc. Na dveřích nebylo jediné zmínky o předčasném uzavření ordinace. Lékař před mým příchodem byl přítomen. Návštěvnice vedlejší ordinace mi to potvrdila. Tel. číslo do ambulance uvedené na stránkách polikliniky nebylo kontaktní - volaný lékař vyzvánění opakovaně přerušil aniž by hovory přijmul. Jsem velice nepokojen.

• MUDr. Jaroslav Krček Jiný  •

Pan doktor Almassy je vcelku mily pan, ale to je tak vsechno. Rad posila pacienta zeptat se na leky do lekarny, pripadne doporucuje caje a vitaminy. Je administrativni typ, spis nez na pacienta kouka do pocitace, v pripade, ze si nevi rady, radi se se sestrou. Doporucuji pouze na psani neschopenek.

• Valentin Almássy  •