Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poliklinika Denisovo nábřeží patří v rámci holdingu EUROCLINICUM mezi významná zdravotnická zařízení poskytující široké spektrum ambulantní zdravotnické péče, je jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů ambulantních služeb v regionu.

Služby

Specialisté

POLIKLINIKA DENISOVO NÁBŘEŽÍ - EUROCLINICUM a.s.
Denisovo nábřeží 4, Plzeň 301 00

Názory o lékařích (24)

MUDr. Simona Zunová Jiný

Moc děkuji paní doktorce za vyšetření kotníku a podrobné vysvětlení. Paní doktorka má skvělý přístup.
    Nyní se můžu brzy vrátit do triatlonové sezony nebo dělat opět co mě baví.

Veronika Holá Jiný

Vynikající oční lékařka, pečlivá a svědomitáí, ochotná vše pacientovi vysvětlit. Komunikace na jedničku. Vsem rozhodně doporučuji!

N
    MUDr. Martin Lívanec Jiný

Nejlepší zubař, rychle, bezbolestně, profesionálně.. trhání, vrtání cokoliv jako by jste měli jen otevřenou pusu. V Plzni lepší zubař není.

MUDr. Marie Švejbarová Jiný

Kdyby byla možnost takovouto lékařku naklonovat, neváhala bych ani chvilku. Kéž i ona může zažívat jako zpětnou vazbu naše upřímné díky a obdiv. A: Srbová

MUDr. Marie Švejbarová Jiný

Příjemná, sympatická a na vysoké odborné úrovni. Byl jsem vždy velice spokojen. Děkuji a přeji stále dobré zdraví. Vděčný pacient Václav Růžek

Z
    MUDr. Martin Lívanec Jiný

Velké díky panu doktorovi za skvělý, profesionální přístup.Takto skvělého lékaře jsem ještě nezažila

MUDr. Hana Veličkinová Jiný

Vynikající erudovaná specialistka s empatickým přístupem. Jsem vděčný za možnost dialogu a rozboru další terapie. Pečlivý a detailní postup.

Veronika Holá Jiný

Velmi milá lékařka i zdravotní sestra. Oceňuji dochvilnost a důslednost. Snadné objednání přes webové stránky.

MUDr. Libor Votava Jiný

Nechapu mistni negativni recenze, ja osobne jsem byl objednan na 13:00 a do ordinace jsem sel v 13:10. Celou dobu se pan doktor venoval memu problemu a nijak me nepopohanel, jak pise jiny komentujici.
    Jako hlavni bych ocenil, ze opravdu poslouchal, co jsem mu popisoval a i podle toho vedl vysetreni a neignoroval to, jako v jiné nejmenované nemocnici v Plzni, kde me nejdrive z urologie poslali na kozni a napsali nefunkcni antibiotika - ztracenych 14 dni.
    Komunikace (co se tyce leku a dalsiho postupu) take na jednicku. Opravdu nemam co vytknout a mohu doporucit.

Z
    MUDr. Martin Lívanec Jiný

Při bolesti zubu jsem jel na pohotovost, pan zubař podrobně vysvětlil co bude dělat.Dal mi injekci proti bolesti a zub zachránil, jinde by ho vytrhly. Děkuji !