Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Nemocnice s poliklinikou Praha Italská
Italská 560/37, Praha 121 43
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (53)

Poprvé v životě píšu recenzi na návštěvu u lékaře. Paní doktorka Kamencová je příkladem toho, jak má vypadat opravdová doktorka s velkým „D“. Empatie, ochota pomoci, přátelský přístup, profesionalita k pacientovi i ke své práci – a ještě mnohem víc.

Během vyšetření i při opakovaných kontrolách jsem měl vždy jen pozitivní pocity a pocit naprosté důvěry k profesionální doktorce. Příjemná atmosféra, klidná a laskavá sestřička, užitečná doporučení, žádné odsuzování – výhody této ordinace bych mohl vyjmenovávat dlouho.

Pokud potřebujete odbornou pomoc neurologa v Praze, mohu paní doktorku Kamencovou jen srdečně doporučit!

E

3/9/2025 Skvělá paní doktorka, empatická, milá , příjemná, vše dopodrobna vysvětlí, udělá si čas na akutní problém i bez objednání, dá účinnou léčbu, pomůže jak může, má zájem o pacienta. Jako první mi nabídla na migrény biologickou léčbu, za což jsem jí nesmírně vděčná, neboť ta je opravdu takový zázrak. Tentokrát mě přijala s akutním stavem bolesti a opět pomohla. Moc děkuji a mohu jen doporučit, kéž by bylo více takových lékařů :-)

• MUDr. Gabriela Kamencová Jiný  •

Mám štěstí na lékaře, ale tato paní doktorka je anděl. Klidná, vše vysvětlí, nespěchá se závěrem, na všechny důležité věci se zeptá. Měla jsem akutní problém a věnovala se mi bez toho, že bych byla objednána.

• MUDr. Gabriela Kamencová Jiný  •

Paní doktorka je velmi ochotná, milá, trpělivě mi vysvětlila vše co bylo třeba. Je velice pečlivá, nic neopomene (v tom nejlepším významu).

• Jitka Koppová Jiný  •

Jedna z nejlepších doktorek, co jsem v posledních letech potkala, přinejmenším co se přístupu k pacientovi týče. Velmi empatická lékařka, která vám věc srozumitelně vysvětlí. Čeho jsem si vážila nejvíce, je fakt, že paní doktorka nikam nespěchá. Nemáte pocit, že ji zdržujete. Naopak, v její společnosti jsem se cítila dobře, uvolněně. Můžete se doptat, pokud nerozumíte či říct svůj názor. Doporučuji velmi.

T

S panem doktorem Třebickým jsem se prvně setkala na proktologii na Poliklinice na Budějovické v Praze. Vyšetření anu není nic příjemného, ale s panem doktorem to byla jedna báseň, nervy ze mě opadly už při pohovoru před vyšetřením a vyšetření samotné bylo během chvíle za mnou.
    Odstranění polypů na Poliklinice Agel na Italské proběhlo rovněž na profesionální úrovni. Byla jsem informována o každém kroku, který následoval a vše proběhlo v pořádku, od umrtvení po instruktáž po zákroku.

• Vojtěch Třebický Jiný  •

I

Paní doktorka je úžasný člověk a velký profesionál ve svém oboru a sestřička je také moc hodná a ochotná.Knotková Ivana

• Jitka Koppová Jiný  •

Nejpříjemnější a nejempatičtější lékař na poliklinice AGEL v Italské, k němu jsem se na pravidelnou prohlídku těšil. Bohužel již změnil působiště do privátního zařízení.

• MUDr. Oldřich Karlovský Jiný  •

Velmi milý a ochotný pan doktor, má skvělé odborné znalosti, lidský přístup, vše srozumitelně vysvětlí a pacientovi se věnuje. Velmi komunikativní, odpovídá na veškeré dotazy. Pana doktora mohu jen doporučit.

• MUDr. Oldřich Karlovský Jiný  •

Chci tímto poděkovat panu MUDr. Karlovskému za jeho profesionální a milý přístup k pacientovi. Za dlouhá léta jsem se s takovým přístupem nesetkala. Dík patří i velmi příjemné sestřičce.